Diputaciˇ de Tarragona
CPEE Sant Rafael, Diputaci├│ de Tarragona CPEE Sant Rafael, Diputaci├│ de Tarragona
CPEE Sant Rafael, Diputaci├│ de Tarragona Portada > CPEE Sant Rafael, Diputaci├│ de Tarragona

Benviguda

Hi ha un moment en la infància en què s’obre una porta per la qual entra el futur” Graham Greene, (1904-1991)

Així comença la Programació general anual de centre del Col•legi Sant Rafael i us pot animar a conèixer-nos si us endinseu en el nostre espai web.El Col•legi Públic d’Educació Especial Sant Rafael és un centre educatiu de la Diputació de Tarragona, que vol donar una resposta de qualitat a les necessitats educatives especials dels nens i nenes i nois i noies de les nostres comarques.

Les persones que hi treballem, estimem la nostra feina i ens dediquem plenament a donar una formació de qualitat. Oferim al nostre alumnat les eines necessàries per tal que puguin participar de forma adequada en els diferents entorns i activitats que es trobaran durant la seva vida i alhora volem garantir la seva satisfacció i el seu benestar , atenent i responent als seus interessos i necessitats.

La vocació, la rigorositat i la professionalitat són, entre d’altres, els principals valors de la nostra escola, que viu dedicada al seu alumnat.

La nostra pàgina web vol ser un espai obert i dinàmic que permeti compartir amb vosaltres les experiències nascudes del dia a dia del nostre centre. Us convidem a participar-hi i esperem que us agradi.

Centre amb conveni amb la Generalitat de Catalunya