Diputaciˇ de Tarragona
CPEE Sant Rafael, Diputaci├│ de Tarragona CPEE Sant Rafael, Diputaci├│ de Tarragona
CPEE Sant Rafael, Diputaci├│ de Tarragona Portada > Projectes de Centre > CPEE Sant Rafael, Diputaci├│ de Tarragona

El Club dels Tarraconins

El Club dels Tarraconins és una iniciativa de l’Ajuntament de Tarragona que pretén divulgar valors positius i coneixements entre els nens i nenes i joves. També intenta promoure l’estima a la ciutat, el respecte pel medi ambient i l’interès per la cultura.
Actualment ja compta amb més de 8.000 socis, la majoria entre 3 i 12 anys, que s’identifiquen amb un carnet personal.

Per estar al dia de totes les activitats que el club realitza,  la revista del Club dels Tarraconins  surt cada primer divendres de mes amb el Més Tarragona i també  s’emet un programa específic a la televisió  TAC 12.

Les activitats principals del Club són una gran festa anual, els concursos setmanals i els avantatges de tenir el carnet: descomptes, regals i experiències úniques.

La nostra escola participa des del curs passat amb el Programa de col·laboració amb les escoles del Club dels Tarraconins, principalment en les següents iniciatives:
  • Tarraconins Saludables (Equip Municipal de Promoció de la Salut), que consisteix a donar consells  saludables en forma de rodolí, al voltant de temes com són: l’alimentació, l’activitat i el descans, la farmaciola i els primers auxilis, la higiene, el consum de l’alcohol i el tabac.
  • Reportatges Escoles Actives, que consisteix a fer un enregistrament per a la televisió que s’emetrà al programa El Club del Tarraconins de TAC 12, on l’escola i els seus alumnes presenten un projecte que han realitzat.