Diputaciˇ de Tarragona
CPEE Sant Rafael, Diputaci├│ de Tarragona CPEE Sant Rafael, Diputaci├│ de Tarragona
CPEE Sant Rafael, Diputaci├│ de Tarragona Portada > Altres serveis > CPEE Sant Rafael, Diputaci├│ de Tarragona

Sortides, excursions i col├▓nies

Les sortides i les colònies s’integren plenament en la línia d’escola activa. Aquestes activitats permeten conèixer més bé els aspectes treballats a l’aula  i serveixen  de motivació o centre d’interès per introduir temes a treballar posteriorment. També hi incloem aquelles sortides que són més aviat de lleure però que permeten desenvolupar més específicament aspectes de convivència, actituds, valors i normes i d’organització del grup-classe.

Entenem com a sortides aquelles activitats que fem fora de l’escola: un recorregut pels carrers del barri més proper,  un desplaçament al centre de Tarragona per visitar llocs  concrets de la ciutat i que té una durada breu, un desplaçament que ocupi  tota una jornada, o un desplaçament que ocupi  més d’un dia i també algunes nits (colònies).

Les colònies són ja una tradició pels nostres alumnes, i el col·legi ha sabut reconèixer la gran riquesa i qualitat pedagògica que les colònies aporten a aquells que les poden viure. I no tan sols perquè permeten treballar certs conceptes, procediments i actituds de manera molt més directa, sinó, fonamentalment, per les experiències viscudes tan intensament durant els dies en que tenen lloc: una situació extraordinària, un allunyament de la família, un retrobament amb la natura, vida en grup, activitats excepcionals, etc.

Aquestes activitats són gratuïtes per les famílies i assumides pel pressupost que la Diputació de Tarragona assigna al nostre centre.