Diputació de Tarragona

CIRCULAR INFORMATIVA A LES FAMÍLIES SOBRE RECURSOS DE SUPORT

24/03/2020

Benvolgudes famílies,


Esperem que estigueu bé. Com ja sabeu la situació d'emergència s'ha allargat 15 dies més. Ens enfrontem a moments  complicats i difícils per tots nosaltres, derivats d'una crisi sanitària sense precedents, amb mesures cada cop més restrictives i que hem de seguir escrupolosament evitant al màxim sortir de casa i el contacte amb altres persones.


Per la nostra part i com a centre volem mantenir el contacte amb les famílies, donant-vos el suport i les eines que tenim al nostre abast per afrontar els dies de confinament, i és per aquest motiu que us fem arribar les següents informacions:


1-El telèfon de l'escola: 977 211758 està desviat al mòbil de la directora del centre, M Mar Sendra Vellvè, per qualsevol urgència i/o necessitat o consulta urgent.

2-Us relacionem en la següent graella el nom de l'aula, tutor/a i correu electrònic del vostre fill/a per qualsevol dubte, suggeriment i/o petició.


AULA
TUTOR/A
CORREU ELECTRÒNIC
MESTRAL RAQUEL GALAN

XALOC
ANNA MARQUÉS

GARBÍ
NÚRIA VICENTE

PONENT
IRATXE ARBONÉS

MARINADA
GEMMA ROMEU

GREGAL
GEMMA AMILL

TRAMUNTANA
VANESSA MARCO

ROSA DELS VENTS
MAITE BUYÓ

LLEVANT
JANINA SANTAMARIA

AT CUINA
ALBERT GUINART

AT FUSTERIA
ÁNGEL RODRÍGUEZ

AT JARDINERIA
AIDA JANÉ

AT ELECTRICITAT
ELISABET BELTRAN

AT CONSTRUCCIÓ
SALVA PEIRÓ


AT ENQUADERNACIÓ
SILVIA PONS


Per qualsevol altre dubte també us podeu adrerçar a l'Equip directiu: Albert Guinart, Cap d'Estudis i coordinador de PFI, aguinart@dipta.cat  i Maite Buyó, Secretària Acadèmica mbuyo@dipta.cat.

També us facilitem el correu electrònic de la Treballadora Social: Rocio Esquinas, mesquinas@dipta.cat  que us pot orientar a recursos, derivacions i/o altres serveis específics, beques,etc.

3- Us demanem que estigueu pendents de la web del centre, ja que aquest serà el mitjà pel qual us anirem donant informació i també us penjarem els RECURSOS i RECOMANACIONS d'activitats aprenentatge, recursos TIC, aplicacions musicals,etc. per als vostres fills/es. Aquesta informació l'anirem actualitzant.


Gràcies per la vostra col.laboració!!!!!!!!!!
<< Tornar