Diputació de Tarragona

EL CPEE SANT RAFAEL PARTICPA EN EL PROJECTE PSICURT A TARRAGONA

28/05/2018

El divendres, 18 de maig, el Centre d’Educació Especial Sant Rafael ha acollit una activitat del PSICURT (festival de curtmetratges sobre salut mental, Tarragona) que enguany arriba a la seva tercera edició. Han visitat el centre Jaume Descarrega (president de la delegació de Tarragona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, organitzador del festival) i Josep Varo (director tècnic del festival i autor, entre d’altres, del curt “El cuento de nunca jamás”) qui han mostrat dos dels curts guanyadors de la darrera edició del PSICURT (ALIKE de Daniel Martínez Lara i Rafa Cano i 17 AÑOS JUNTOS de Javier Fresser) i han dirigit un col·loqui posterior amb els assistents. En acabat, els alumnes del grup de Reporters de Sant Rafael els ha fet una entrevista.

Els alumnes de Sant Rafael participants en el programa L’Aventura de la vida, estan preparant un curt sobre l’addicció al videojocs per presentar a la secció EDUCURT del festival.

El Psicurt ha comptat amb el patrocini de la Diputació de Tarragona, entre d’altres. La visita del PSICURT als centres escolars compta amb la col·laboració del Departament d’Ensenyament.

 

<< Tornar