Diputaci de Tarragona

EL CPEE SANT RAFAEL HA ORGANITZAT LA XERRADA EN EL MARC DE L’ ESCOLA DE PARES I MARES, SOTA EL TÍTOL “QUÈ PODRÉ FER QUAN ACABI LESCOLA”.

09/05/2018

Des de fa set anys el CPEE Sant Rafael  de la Diputació de Tarragona va endegar el projecte de l’Escola de Pares i mares. És un projecte  que consisteix en crear un espai de formació i un lloc de trobada  pels pares i mares dels alumnes del centre. El passat dimecres 9 de maig es va realitzar una xerrada-col.loqui sota el títol: “Què podré fer quan acabi l’escola”, dirigida per tres professionals del nostre centre i amb la col.laboració d’entitats que treballen amb el món de la discapacitat: TALLER BAIX CAMP, FUNDACIÓ ESTELA XARXA SANTA TECLA, FUNDACIÓ PRIVADA TOPROMI, APRODISCA. La xerrada ha estat orientada a facilitar a les famílies tot el ventall de sortides de caràcter professionals de llurs fills i filles en acabar l’escolarització en el nostre centre. En finalitzar, un col.loqui entre els pares i mares assistents, ha permés intercanviar preguntes sobre inquietuds i/o dubtes referents als aspectes tractats.

 L’objectiu és que els pares i mares participin en una sèrie de xerrades -col·loqui  al voltant de temes relatius a la criança i educació dels fills, facilitant-los així la  formació  pel que fa als aspectes relacionats amb la seva activitat com a membres de la comunitat escolar així com també en qualitat de responsables de l’educació dels seus fill i filles.

 Amb aquest projecte volem apropar  a l’escola als pares i mares dels nostres alumnes, oferint-los  un espai de comunicació, reflexió i formació al voltant de temes relatius a la criança i educació dels fills

En definitiva volem fomentar la relació, cooperació i coordinació entre els professionals i les  famílies  i crear un lloc de trobada  i reflexió on els pares i mares puguem compartir experiències, coneixements, inquietuds i il·lusions. Les xerrades col·loqui estan realitzades per professionals del propi centre.

 

 

<< Tornar