Diputació de Tarragona

Actualitat

XERRADES SOBRE RISCOS LABORALS

30/01/2019
El CPEE Sant Rafael de la Diputació de Tarragona ha programat unes xerrades dirigides als nostres alumnes, amb l'objectiu de promoure la conscienciació sobre els riscos laborals i el seu àmbit d'actuació.
 
L'encarregat de dirigir les xerrades és el Sr.Ferran Argilaga Barberà, tècnic de prevenció de l'Àrea de RRHH, Ocupació i Emprenedoria de la Diputació de Tarragona.

INAUGUREM EL PESSEBRE

18/12/2018
El dimarts 18 de desembre vam inaugurar el pessebre de la nostra escola. Com escola amb el distintiu d'Escola Verda hem realitzat el pessebre amb material de reciclatge: taps de suro.

ELS ALUMNES DEL PERFIL D’AUXILIAR D’ARTS GRÀFIQUES I SERIGRAFIA VISITEN L’IMPREMTA GIBERT.

19/12/2018

El 14 de desembre els nois del perfil d’auxiliar d’arts gràfiques i serigrafia del CPEE Sant Rafael van realitzar una visita a l’impremta Gibert de Tarragona.

Alli els nois van veure com es treballa l’edició de manera digital.

VISITEM MERCAT DE LA BOQUERIA.

12/12/2018

El alumnes del Perfil de PIP “Auxiliar en Establiments Hotelers i Restauració” del CPEE Sant Rafael han realitzat una visita al Mercat de la Boqueria de Barcelona.

Aprofitant les dates de Nadal, com cada any, hem visitat el Mercat de la Boqueria on hem vist de primera mà el taranna d’un dels mercats mes emblemàtics de la ciutat de Barcelona. Aprofitem aquestes dies perquè es quan el mercat està més viu en tots els aspectes. A la vegada hem fet una aturada al mític establiment Pinotxo on el propietari ens ha atés d’alló més bé.

També hem aprofitat per anar al Mercat de Santa Llúcia. Ha estat una jornada on ens ho hem passat molt bé. Bon Nadal a tothom.

 

ACTES DE LA MARATÓ DE TV3

12/12/2018

El CPEE sant Rafael participa dels diferents actes de la Marató de TV3, aquest any dedicada al càncer, amb una Xerrada el dia 14 de desembre i amb la participació en el concurs PINTA LA MARATÓ.

ALUMNES DEL CPEE SANT RAFAEL PARTICPEN EN ELS JOCS SPECIAL OLYMPICS

25/10/2018

Un grup d’alumnes del CPEE Sant Rafael de la Diputació de Tarragona ha particpat a la convocatòria dels  Jocs Special Olympics celebrats a La Seu d'Urgell - Andorra la Vella, del 4 al 7 d’octubre del 2018 . Aquests jocs ofereixen la possibilitat de veure i gaudir de les capacitats dels atletes que hi participaran en fins a sis modalitats esportives diferents. Els nostres alumnes han participat en les categories de: natació, atletisme, salt de llargada, llançament de pes i handbol.

FI DE CURS AL CPEE SANT RAFAEL

25/10/2018

Arriba el Fi de Curs al CPEE Sant Rafael, Bon estiu!!!!!

EL CPEE SANT RAFAEL PARTICPA EN EL PROJECTE PSICURT A TARRAGONA

28/05/2018

El divendres, 18 de maig, el Centre d’Educació Especial Sant Rafael ha acollit una activitat del PSICURT (festival de curtmetratges sobre salut mental, Tarragona) que enguany arriba a la seva tercera edició. Han visitat el centre Jaume Descarrega (president de la delegació de Tarragona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, organitzador del festival) i Josep Varo (director tècnic del festival i autor, entre d’altres, del curt “El cuento de nunca jamás”) qui han mostrat dos dels curts guanyadors de la darrera edició del PSICURT (ALIKE de Daniel Martínez Lara i Rafa Cano i 17 AÑOS JUNTOS de Javier Fresser) i han dirigit un col·loqui posterior amb els assistents. En acabat, els alumnes del grup de Reporters de Sant Rafael els ha fet una entrevista.

Els alumnes de Sant Rafael participants en el programa L’Aventura de la vida, estan preparant un curt sobre l’addicció al videojocs per presentar a la secció EDUCURT del festival.

El Psicurt ha comptat amb el patrocini de la Diputació de Tarragona, entre d’altres. La visita del PSICURT als centres escolars compta amb la col·laboració del Departament d’Ensenyament.

 

Els alumnes de Sant Rafael recullen els premis del XVI Concurs de Dibuix Escolar de la Setmana Santa de Tarragona 2018

17/05/2018

Un grup d’alumnes i professionals del CPEE Sant Rafael de la Diputació de Tarragona van assistir a l’acte de lliurament de premis del XVI Concurs de Dibuix Escolar de Setmana Santa celebrat, el dijous  17 de maig, a l'Esglèsia de Sant Agustí de Tarragona..

 

EL CPEE SANT RAFAEL PARTICPA EN EL PROJECTE PSICURT A TARRAGONA

25/05/2018
1 de 17 • 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... Següent