Diputació de Tarragona

Actualitat

CLOENDA FI DE CURS

21/060/2019
Els dies 20 i 21 de juny els alumnes i professionals del CPEE Sant Rafael han participat de les diferents activitats en motiu de la cloenda del curs.

CLOENDA DEL PROGRAMA DE L'AVENTURA DE CONVERSAR

18/06/2019

El divendres dia 14 de juny Tarragona Ràdio va emetre un programa de cloenda “especial” amb motiu de la  15a temporada de l’espai radiofònic “L’Aventura de Conversar”.  Hi van participar representants de les entitats organitzadores i de mestres i alumnes d'algunes escoles que ha estat al programa durant aquest temps: 


  • Iolanda García, primera periodista de Tarragona Ràdio en conduir el programa.
  • Jesús Blanco, professor veterà del Col·legi Lestonnac- L’Ensenyança, amb un alumne  d’ESO que va participar a la ràdio en el seu dia.
  • Pep Alcañiz, psicòleg de l’Escola d’Educació Especial Sant Rafael, amb un alumne que va participar a la ràdio en el seu dia.
  • La Isabel Matas i l’Adriana Fontàs, de la Fundació Catalana de l’Esplai
  • Marisa Cerrillo, del Servei de Prevenció de les Addiccions de l'Ajuntament de Tarragona

En la conversa radiofònica es va posar de relleu el valor de comptar amb les opinions i aportacions dels més joves en un programa de ràdio, així com l'interés que els alumnes participants han demostrar per fer sentir la seva veu. La Fundació Catalana de l'Esplai, l'Ajuntament i els centres escolars valoren l'Aventura de la vida com un programama tútil per desenvolupar hàbits saludables i valors de convivència des de l'àmbit escolar i ciutadà.

CLOENDA DEL PROGRAMA FUTBOLNET

04/06/2019

El curs 2018-2019 la Diputació de Tarragona en col·laboració amb. la Fundació del Futbol Club Barcelona engega al CPEE Sant Rafael el  Programa FutbolNet.

Aquest Programa s’ha desenvolupat a les instal·lacions del CPEE sant Rafael, en dos sessions de treball setmanals i dirigides per dos professionals de la Fundació Barça, en les quals han participat   un grup de d’alumnes d’ESO Adaptada i PIP .

Per la cloenda del  Programa FutbolNet  es van realitzar dos activitats: una visita al Camp del Barça,  i la Cloenda, el 4 de juny, a les instal·lacions del centre on hi van participar tots els alumnes de l’escola, amb unes activitats organitzades per la mateixa Fundació.

 Valorem molt positivament aquesta experiència enriquidora pels alumnes que han participat en el Programa FutbolNet, i el nostre agraïment a l’equip de professionals que des de la Fundació Barça, han dirigit i organitzat les activitats.

EL CPEE SANT RAFAEL PARTICIPA EN EL CONCURS DE DIBUIX DE SETMANA SANTA

31/05/2019
Un grup d'alumnes i professionals del centre van assistir a la recollida de premis de XVII Concurs de Dibuix de Setmana Santa de Tarragona, celebrat el divendres 31 de maig a les 20h, a l'Esglèsia de Sant Agustí de Tarragona.

EL CPEE SANT RAFAEL PARTICIPA EN EL PROGRAMA DE RÀDIO L’AVENTURA DE CONVERSAR

24/05/2019

El divendres 24 de maig un grup d’alumnes i professionals del CPEE Sant Rafael de la Diputació de Tarragona, van participar en el programa de ràdio: “L’aventura de conversar”. El programa girà entorn al tema dels REPORTERS, que han sigut l’eix de treball durant el curs dels participants en el Programa.

 

PARTICIPEM EN LA JORNADA, CIUTAT DE DRETS, CIUTAT D'INFÀNCIA

23/05/2019
Jornada TARRAGONA, CIUTAT DE DRETS, CIUTAT D'NFÀNCIA.
El nostre participa a la jornada amb la presentació de l'experiència als Premis IMET, dels quals en vam ser guanyadors en la categoria d'Educació Especial en la darrera edició dels VII premis IMET d'EDUCACIÓ "JOSEP VIVES CIURANA" CONVOCATÒRIA 2017-2018.
La nostra experiència conjuntament amb altres centres participants en aquesta Jornada,  és en la sessió de matí d'avui 22 de maig, de 10 a 12.30h, Què tenim a dir els infants?

VISITEM LA COOPERATIVA DE GUISSONA A LLEIDA

10/05/2019
Un grup d'alumnes i professionals del CPEE Sant Rafael han visitat les instal.lacions de LA COOPERATIVA DE GUISSONA a LLeida.

10ena EDICIÓ de l'Escola de Pares i Mares

09/05/2019

Des de fa 10 anys el CPEE Sant Rafael  de la Diputació de Tarragona va endegar el projecte de l’Escola de Pares i mares. És un projecte  que consisteix en crear un espai de formació i un lloc de trobada  pels pares i mares dels alumnes del centre. El passat dimecres 8 de maig es va realitzar una xerrada-col.loqui sota el títol: “La tutela i la incapacitació legal dels alumnes amb discapacitat: marc normatiu i recursos”, dirigida per professionals del nostre centre i amb la col.laboració de: el Sr. Jordi Durà, advocat civilista, i Sra. Laura Camacho i la Sra. Adriana Jiménez, representants de la Fundació privada catalana tutelar LA TUTELA.

  La xerrada ha estat orientada a facilitar a les famílies assessorament sobre la incapacitació legal d’un noi o noia amb discapacitat, i en el cas que això sigui així qui assumeix la tutela. També s’ha informat a les famílies sobre els procediments judicials necessaris per a la protecció de la persona amb discapacitat.

EL CPEE SANT RAFAEL CELEBRA SANT JORDI AMB UNA INNOVADORA POSADA EN ESCENA

26/04/2019

En motiu de la celebració del Sant Jordi un grup d’alumnes i professionals del CPEE Sant Rafael han representat l’obra teatral de Sant Jordi: el drac i la princesa.

Com a novetat, aquest any, hem estrenat un drac, un nou element del nostre Seguici. Aquest és un drac articulat que permet el seu desplaçament autònom, amb el guiatge d’un alumne i elaborat amb la col.laboració dels alumnes del perfil de l’aula taller de fusteria, l’aula llevant i l’aula tramuntana. La representació s’ha realitzat  amb el suport de les diferents aules i professionals del centre, i amb l’acompanyament de la banda de música de la Colla Gegantera del CPEE Sant Rafael.

Aquesta celebració té com objectiu apropar les tradicions pròpies de la nostra cultura popular als nostres alumnes, alhora que gaudir d’una festa tan representativa.

CELEBREM LA MONA

24/04/2019
Els alumnes i professionals del centre hem celebrat la Mona. Activitat enmarcada en la Programació Anual de Centre amb l'objectiu d'apropar als nostres alumnes a les festes i tradicions de la nostra cultura popular.
1 de 18 • 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... Següent