Diputació de Tarragona

Actualitat

EL CPEE SANT RAFAEL PARTICIPA EN EL PROGRAMA DE RÀDIO L’AVENTURA DE CONVERSAR

24/05/2019

El divendres 24 de maig un grup d’alumnes i professionals del CPEE Sant Rafael de la Diputació de Tarragona, van participar en el programa de ràdio: “L’aventura de conversar”. El programa girà entorn al tema dels REPORTERS, que han sigut l’eix de treball durant el curs dels participants en el Programa.

 

PARTICIPEM EN LA JORNADA, CIUTAT DE DRETS, CIUTAT D'INFÀNCIA

23/05/2019
Jornada TARRAGONA, CIUTAT DE DRETS, CIUTAT D'NFÀNCIA.
El nostre participa a la jornada amb la presentació de l'experiència als Premis IMET, dels quals en vam ser guanyadors en la categoria d'Educació Especial en la darrera edició dels VII premis IMET d'EDUCACIÓ "JOSEP VIVES CIURANA" CONVOCATÒRIA 2017-2018.
La nostra experiència conjuntament amb altres centres participants en aquesta Jornada,  és en la sessió de matí d'avui 22 de maig, de 10 a 12.30h, Què tenim a dir els infants?

VISITEM LA COOPERATIVA DE GUISSONA A LLEIDA

10/05/2019
Un grup d'alumnes i professionals del CPEE Sant Rafael han visitat les instal.lacions de LA COOPERATIVA DE GUISSONA a LLeida.

10ena EDICIÓ de l'Escola de Pares i Mares

09/05/2019

Des de fa 10 anys el CPEE Sant Rafael  de la Diputació de Tarragona va endegar el projecte de l’Escola de Pares i mares. És un projecte  que consisteix en crear un espai de formació i un lloc de trobada  pels pares i mares dels alumnes del centre. El passat dimecres 8 de maig es va realitzar una xerrada-col.loqui sota el títol: “La tutela i la incapacitació legal dels alumnes amb discapacitat: marc normatiu i recursos”, dirigida per professionals del nostre centre i amb la col.laboració de: el Sr. Jordi Durà, advocat civilista, i Sra. Laura Camacho i la Sra. Adriana Jiménez, representants de la Fundació privada catalana tutelar LA TUTELA.

  La xerrada ha estat orientada a facilitar a les famílies assessorament sobre la incapacitació legal d’un noi o noia amb discapacitat, i en el cas que això sigui així qui assumeix la tutela. També s’ha informat a les famílies sobre els procediments judicials necessaris per a la protecció de la persona amb discapacitat.

EL CPEE SANT RAFAEL CELEBRA SANT JORDI AMB UNA INNOVADORA POSADA EN ESCENA

26/04/2019

En motiu de la celebració del Sant Jordi un grup d’alumnes i professionals del CPEE Sant Rafael han representat l’obra teatral de Sant Jordi: el drac i la princesa.

Com a novetat, aquest any, hem estrenat un drac, un nou element del nostre Seguici. Aquest és un drac articulat que permet el seu desplaçament autònom, amb el guiatge d’un alumne i elaborat amb la col.laboració dels alumnes del perfil de l’aula taller de fusteria, l’aula llevant i l’aula tramuntana. La representació s’ha realitzat  amb el suport de les diferents aules i professionals del centre, i amb l’acompanyament de la banda de música de la Colla Gegantera del CPEE Sant Rafael.

Aquesta celebració té com objectiu apropar les tradicions pròpies de la nostra cultura popular als nostres alumnes, alhora que gaudir d’una festa tan representativa.

CELEBREM LA MONA

24/04/2019
Els alumnes i professionals del centre hem celebrat la Mona. Activitat enmarcada en la Programació Anual de Centre amb l'objectiu d'apropar als nostres alumnes a les festes i tradicions de la nostra cultura popular.

CELEBREM EL DIA DE L'AUTISME

02/04/2019
Un grup d'alumnes i professionals del CPEE Sant Rafael hem participat dels actes del dia de l'autisme organitzat per l'Ajuntament de Tarragona.
L'acte s'ha iniciat amb la lectura del Manifest del dia de l'autisme i tot seguit l'actuació del STO SOLC.
En finalitzar tots junts hem simbolitzat el signe infinit en BLAU.

VIII SETMANA DEL MEDI AMBIENT

28/03/2019
Els alumnes i professionals del CPEE Sant Rafael hem participat a la VIII SETMANA DEL MEDI AMBIENT, organitzada pel propi centre i que vam realitzar la setmana del 18 de març i fins dilluns 25 de març.
Totes les activitats han girat al voltant de  LES AUS DEL NOSTRE PATI:
-Mural amb les aus del nostre pati. Ha participat tot l'alumnat.
-Visita dels Forestals.
-Lectura del conte "L'ocellet cantaire de Sant Rafael" dirigit pels alumnes del grup Padrins de Lectura.
-Visita al centre de recuperació d'aus de Vallcalent-Lleida.
-La tenda Exòtics de Tarragona ha vingut al nostre centre per portar-nos diferents aus tropicals.

EL CPEE SANT RAFAEL PARTICIPA DE LES ACTIVITATS DEL MAMT

25/03/2019
Un grup d'alumnes del CPEE Sant Rafael de la Diputació de Tarragona ha realitzat una visita al MAMT. En aquesta visita han pogut experimentar a nivell visual, auditiu i tàctil  diferents obres artístiques, d'autors de diferents èpoques i gèneres.
Ha estat una gran experiència pels nostres alumnes que ha finalitzat amb un taller creatiu.

XERRADES SOBRE RISCOS LABORALS

30/01/2019
El CPEE Sant Rafael de la Diputació de Tarragona ha programat unes xerrades dirigides als nostres alumnes, amb l'objectiu de promoure la conscienciació sobre els riscos laborals i el seu àmbit d'actuació.
 
L'encarregat de dirigir les xerrades és el Sr.Ferran Argilaga Barberà, tècnic de prevenció de l'Àrea de RRHH, Ocupació i Emprenedoria de la Diputació de Tarragona.
1 de 18 • 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... Següent