Diputació de Tarragona
CPEE Sant Rafael, Diputació de Tarragona CPEE Sant Rafael, Diputació de Tarragona
CPEE Sant Rafael, Diputació de Tarragona Portada > Activitas terapéutiques > CPEE Sant Rafael, Diputació de Tarragona

Plàstica, Música, Musicoteràpia i Teatre

El nostre centre, amb la col·laboració de lnstitut Municipal d’Educació de l’Ajuntament de Tarragona compta amb el suport dels següents
professionals:

1. Assessora de Plàstica,
2. Musicoterapeuta,
3. Mestra de música
4. Monitor de teatre.

Aquestes activitats les realitzen tots els alumnes excepte els d'Aules Obertes i Programes de Qualificació Professional.

La valoració general és molt positiva, ja que s’ha comprovat que tant l’educació musical com la musicoteràpia, l’educació artística i plàstica com el teatre són activitats educatives molt enriquidores,  pels alumnes en general,  i pels alumnes que presenten necessitats educatives especials en particular. Els alumnes gaudeixen  d’aquestes activitats, presenten  un alt grau de motivació i interès  i la seva participació, implicació i aprenentatge tenen  un alt valor educatiu i  són  una aportació significativa en el seu desenvolupament. Per alguns alumnes  la realització d’aquestes activitats setmanals els aporta beneficis en el seu estat general de salut, ja que els suposa  reduir l’ansietat, millorar els estats d’ànim, alleugerir tensions i malestar i els ajuda a comunicar  les seves emocions i a expressar-se amb creativitat.

[+] IMET Ajuntament de Tarragona