Diputació de Tarragona
CPEE Sant Rafael, Diputació de Tarragona CPEE Sant Rafael, Diputació de Tarragona
CPEE Sant Rafael, Diputació de Tarragona Portada > Activitas terapéutiques > CPEE Sant Rafael, Diputació de Tarragona

Natació

Des de fa molts anys, dos dies a la setmana, en dimarts i dijous, una part dels nostres alumnes es desplacen a les instal·lacions del Club Natació Tarraco per realitzar l’activitat de natació.
Es valora la natació com una activitat molt enriquidora en el desenvolupament global dels nostres alumnes i  molt necessària perquè ofereix la possibilitat que aprenguin a nedar, una habilitat  que cal que assoleixin per qüestions de seguretat individual.

La natació és una activitat d’aprenentatge ideal i privilegiada per poder assolir objectius i continguts (procedimentals i actitudinals, bàsicament, i també alguns conceptuals) contemplats a l’àrea d’Educació Física del Currículum de Primària i del Currículum de Secundària)

Els continguts i objectius proposats en aquesta activitat hauran de ser diferents segons les característiques funcionals dels alumnes i segons les seves possibilitats.

Bàsicament es distingeixen 3 grups d’alumnes en funció del grau d’autonomia i seguretat personal al medi aquàtic: Aprenentatge, Millora i Perfeccionament.

Els alumnes s’hi desplacen  amb l’autobús que els recull a la mateixa escola a les 10,30 i a les instal·lacions a les 12 h., sempre acompanyats pels professionals del centre.

Aquesta activitat és gratuïta per les famílies i  subvencionada amb el pressupost assignat al nostre centre per la Diputació de Tarragona

[+] Club Natació Tàrraco