Banner de la secció: Noticies

Categories

Amb els 5 sentits...

Maig 2018
Els alumnes del PFI d’instal.lacions electrotècniques en edificis hem dedicat una sessió del “JO PUC” al coneixement sensorial.

Aquest matí hem aprés, jugat, gaudit, experimentat i descobert amb els cinc sentits. Hem realitzat cates (olfactives i gustatives), hem palpat objectes, hem treballat l’oïda i tot a cegues...
Mel, xocolata, melmelada de roses, galetes salades, llimona...aromes de lavanda, brou, llimona, xocolata, té...pedres cristalines, volcàniques, còdols, esponges...veus de l’entorn, el cruixir d’una galeta...Tot ens ha semblat extraordinari i amb molta força. També, un cop ja hem obert els ulls, hem pogut gaudir de l’experiència de veure el món a través d’un caleidoscopi...molt interessant!

Hem pogut gaudir d’aquestes sensacions tots plegats, intentar descobrint els objectes, aliments i estímuls basant-nos en les seves característiques sensorials.

També hem aprofitat i hem fet una dutxa relaxant (relaxació guiada) i també un bany sec (tècnica de hatsureiko) per eliminar tensions. Quan la sessió s’ha acabat, hem anat a les dutxes i hem fet la dutxa tradicional i ens hem acabat de relaxar amb les vibracions del cuenco tibetano.

Un matí dedicat a les nostres sensacions... Ens hem relaxat, sorprès i divertit molt...


Compartint sensacions Cuenco tibetano Descobrint nous sabors