Diputació de Tarragona

 
MAMT Virtual
 

 
Aprenem jugant
 

 
Logo MAMT Pedagògic
 

 

Pots trobar-nos a:


Facebook
Flickr
Twitter
YouTube
RSS
 
 
Et trobes a:   Portada > Sobre el web > Accessibilitat

Accessibilitat

El web del Museu d’Art Modern de la Diputació (MAMT) té per objectiu adequar-se als criteris d'accessibilitat fixats per la legislació vigent, amb l'objectiu de facilitar l'accés als seus continguts al major nombre de persones possible, especialment les persones amb discapacitats i les persones grans, apropant així l'ús de les noves tecnologies a tothom.

Per dur a terme aquest objectiu, el web del MAMT aplica la normativa estàndard WAI (Web Accessibility Initiative) adoptada per la Unió Europea. En concret, es pretén que es  compleixin les pautes d'accessibilitat de nivell AA definides per les normes WAI, que tenen com a funció principal guiar el disseny perquè el contingut es pugui convertir fàcilment a altres formats i fer que sigui comprensible i navegable.

Això significa que tant una persona amb algun tipus de disminució com qualsevol altra que es trobi en una circumstància que dificulti l'accés a la informació de la pàgina web, pugui accedir als continguts amb èxit.

Entre aquestes pautes s’inclou que la persona usuària pugui canviar la mida del text a la que més li convingui, i també pugui desactivar el disseny predefinit del web del MAMT perquè els continguts es vegin de manera més clara.

És obvi que no existeix cap possibilitat de mantenir-nos en aquest camí sense la col·laboració de tots els usuaris. Així, i com sempre ha estat la nostra manera de fer, sol·licitem que ens feu arribar les vostres opinions. No es tracta només de corregir possibles errades, sinó d'atendre, en la mesura del possible, les vostres preferències i inquietuds.


Incidències

Si teniu algun problema per accedir als continguts del web, o per fer suggeriments de millora, podeu adreçar-nos els vostres missatges a: mamt@altanet.org