MAMT Virtual
 

 
Aprenem jugant
 

 
Logo MAMT Pedagògic
 

 

Pots trobar-nos a:


Facebook
Flickr
Twitter
YouTube
RSS
 
 
Et trobes a:   Portada > Notícies > El Museu d'Art Moder...

El Museu d'Art Modern al Google Art Project

18/05/2016

El MAMT al Google Art Project

 

 

Des d’avui, dia 18 de maig, dia dels Museus, ja es pot visitar el Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona a  Google Art Project.

 

Google Art Project ,nascut l’1 de febrer de 2011, és un projecte de col·laboració entre algunes de les institucions culturals més importants del món i Google  que permet donar a conèixer als usuaris les obres d’art més representatives de cada museus amb tot luxe de detalls.

 

El projecte que es va iniciar amb l’obra de 17 museus, com ara la Tate Britain de Londres, el Metropolitan de Nova York o la Galleria degli Uffizzi de Florència, està format en l’actualitat per 775 institucions i presenta més de 250.000 imatges de més de 13.000 artistes.

 

Amb la iniciativa “Museus Catalans a Google Art Project”, fruït de l’acord de col·laboració entre Google, la Generalitat de Catalunya i diversos museus de Catalunya, avui se’n poden consultar 15, entre els quals tres de les nostres comarques: El Museu d’Art Modern d ela Diputació de Tarragona, el Museu Pau Casals del Vendrell, i el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona.

 

La consulta es pot realitzar en tres idiomes: català, castellà i anglès; també inclou la visita virtual i l’accés a una sèrie d’imatge seleccionades repoduïdes amb la captura d’imatge  “gigapixel”, de super alta resolució, que permet la visualització de l’obra amb el màxim detall.

 

Tots els continguts també es poden trobar a la App Art & Culture, aplicació per a mòbils que permet a l’usuari que visita el museu poder consultar continguts en el seu dispositiu.