MAMT Virtual
 

 
Aprenem jugant
 

 
Logo MAMT Pedagògic
 

 

Pots trobar-nos a:


Facebook
Flickr
Twitter
YouTube
RSS
 
 
Et trobes a:   Portada > Notícies > Inauguració de l'ex...

Inauguració de l'exposició "SOULS" de l'artista Enric Llevat

28/11/2014

Enric Llevat - SOULS

Noves formes i composicions, nous móns, nous camins... Enric Llevat ens convida a explorar en la seva nova exposició, i ens confessa que "en la meva pintura tot flueix amb naturalitat i moltes vegades succeeixen coses que no estaven previstes. A mi m´interessa anar a buscar la idea, la crítica o, simplement, aquells moments d'incertesa i de canvi de les meves composicions. Aquestes obres volen ser escenes de vida, fotogrames de les nostres societats actuals. Les formes juguen amb l'espai, sense accessoris innecessaris, i intento apropar-me a l'ànima i essència de la pintura".

L'exposició estarà comissariada per Eva Jove, comissària independent. El projecte expositiu estarà realitzat amb col·laboració amb la Universitat Autònoma de Barcelona, on l'any 2012 l'artista ja hi va realitzar una exposició totalment accessible. En aquest cas, el Museu d'Art Modern de Tarragona aplega els darrers treballs de l'artista també fent-la accessible per a tots els públics.

Enric Llevat (Castellvell, 1977) és llicenciat i màster en Història de l'Art (URV i UAB) i, a més, tècnic en arts aplicades en pintura i joieria. És professor de pintura a l'Escola d'Art de Tarragona i al seu taller particular. Ha exposat la seva obra i instal·lacions artístiques a diferents museus i galeries arreu del país. Actualment exposa la seva obra a Osaka (Japó).