Diputació de Tarragona

 
MAMT Virtual
 

 
Aprenem jugant
 

 
Logo MAMT Pedagògic
 

 

Pots trobar-nos a:


Facebook
Flickr
Twitter
YouTube
RSS
 
 
Et trobes a:   Portada > MAMT > Serveis

Serveis

Biblioteca del MAMT

Biblioteca

La biblioteca del Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona està constituïda per més de 15.000 volums i dóna servei a especialistes i estudiosos de l’àmbit artístic.

Des de la seva fundació s'ha especialitzat en art dels segles XIX i XX, principalment al que es referent a l'àmbit català. També es compta amb un important nombre de revistes d'art, tant les de curs actual com les més destacades aparegudes els darrers anys del segle passat i primers del present. El Museu d'Art Modern connectant amb les inquietuds d'avui, ha creat un Fons de Documentació, principalment provinent d'aquelles activitats relacionades amb les arts plàstiques i que han estat promogudes per la Diputació. Igualment té publicacions pròpies mitjançant les quals pretén donar a conèixer no sols el seu fons sinó també les activitats dels artistes del nostre temps.

  • Horari: de dimarts a divendres de 9 a 14.30 h


Arxiu Fotogràfic

La primera sèrie de fotografies que s'incorporà a l'Arxiu Fotogràfic és la col.lecció que la Diputació de Tarragona encarregà l'any 1929 als fotògrafs Pere Català i Pic, i Hermenegild Vallvé i Vilallonga per a ser presentades a l'Exposició Internacional de Barcelona d'aquell any dins la Secció "Monumentos de España". Després es recuperaren les diferents sèries que s'havien presentat als concursos que la Diputació organitzà la dècada dels anys seixanta i setanta. I és a partir d'aleshores que, mitjançant compra i donacions, s'incrementà aquest arxiu. L'any 1989, ingressaren, en qualitat de dipòsit, una col.lecció de disset daguerreotips i tres-cents clixés de vidre.


Venda de reproduccions fotogràfiques

El Museu ofereix el servei de venda i lloguer de fotografies de les seves col·leccions, tant per a estudi i recerca com per a publicació, i vetlla sempre per la utilització correcta d’aquestes imatges, en el marc de la Llei de la propietat intel·lectual.

Si vols més informació, truca al (+34) 977 235 032, o escriu a l’adreça de correu electrònic mamt@dipta.cat.

  • Ordenança fiscal núm. 10.
    Reguladora de les taxes per la utilització privativa del material fotogràfic que posseeix el Museu d’Art Modern de Tarragona.


Sala d'actes

Sala d'actes del MAMT

El Museu disposa d’una sala d’actes, amb capacitat per a cent persones, dotada amb la tecnologia més actual, a disposició de totes les institucions i entitats del territori.

  • Ordenança fiscal núm. 16.
    Reguladora de la taxa per la utilització privativa o aprofitament especial de les sales d’actes ubicades al Palau de la Diputació de Tarragona, al Palau Bofarull del Conservatori de Música de la Diputació a Reus i del Museu d’Art Modern.

A la Sala d’Actes, destaquen quatre plafons de bronze -Plafó lleons, Plafó lluitadors, Plafó óssos polars, Plafó gimnastes- de l’escultor Santiago Costa i una obra de gran format -Molí- realitzat, en fusta i material reciclat, per l’artista Enric Adserà Riba.