MAMT Virtual
 

 
Aprenem jugant
 

 
Logo MAMT Pedagògic
 

 

Pots trobar-nos a:


Facebook
Flickr
Twitter
YouTube
RSS
 
 
Et trobes a:   Portada > Exposicions Temporals > Plural femení Dones...

Plural femení Dones artistes a les comarques de Tarragona

L'emergència 1976-1990

Del 16 de novembre de 2016 al 15 de gener de 2017

Emergencia

Plural femení
Dones artistes a les comarques de Tarragona
L'emergència
1976-1990
Parlar de dones artistes és parlar de desconeixement, de recerca, de reivindicació.
Aquesta és darrera mostra col·lectiva dedicada  a les dones artistes a les comarques de Tarragona. Es tracta d'un grup de les creadores més joves del territori, integrat per Sara Berga, Mar Borrajo, Anduluplandu [Elisabet Díez Rodríguez], Ester Fabregat, Mariona Moncunill,  Ariadna Parreu,  Núria Rion i  Marta Roigé. Artistes que estan en procés de consolidació, sense que aquesta situació estigui relacionada amb la vàlua i la importància del seu treball i fins i tot de la seva trajectòria.  Elles reflecteixen la societat i el  món que vivim, han crescut i s'han format en els darrers anys, bevent i alimentant-se de la cultura  visual del seu moment i naturalment de la situació política, econòmica i  social  que les ha tocat viure.
Com els seus companys de generació,   treballen  dins d'una contínua experimentació, i no es limiten a un únic medi, tot depenent del que volen dir, del que volen expressar, fan  servir, el vídeo, la fotografia, les performances, les instal·lacions i naturalment els mitjans tradicionals, com el dibuix, la pintura i l'escultura, és a dir, formen part de la àmplia pluralitat que caracteritza l'art actual.
Aquestes artistes amb les seves obres  estan construint un  espai significatiu en  la memòria visual dels temps que vivim i al mateix temps constitueixen una part important del futur de l'art a les nostres comarques. 

Antonio Salcedo Miliani
Comissari de l'exposició