MAMT Virtual
 

 
Aprenem jugant
 

 
Logo MAMT Pedagògic
 

 

Pots trobar-nos a:


Facebook
Flickr
Twitter
YouTube
RSS
 
 
Et trobes a:   Portada > Exposicions Temporals > Plural femení Dones...

Plural femení Dones artistes a les comarques de Tarragona

Fotografia i Audiovisual

Del 15 de setembre al 30 d'octubre

Plural femení

Plural femení
Dones artistes a les comarques de Tarragona
Fotografia i Audiovisual

Parlar de dones artistes és parlar de desconeixement, de recerca, de reivindicació.
En aquesta mostra presentem 11 dones, 11 fotògrafes, 11 creadores, que integren un ampli ventall de la realitat de la fotografia i el vídeo a les comarques de Tarragona. Elles ens aporten les seves mirades, un ampli calidoscopi que caracteritza el món de la creació actual. Les artistes que presenten el seu treball en aquesta mostra són de formació multidisciplinar,  algunes d'elles ja han recorregut una àmplia trajectòria i d'altres quasi bé tot just la comencen. Som conscients que no hi són totes, però les que hi apareixen hi són per mèrits propis. Podem dir que en l'exposició hi ha representats la majoria dels aspectes o dels temes que caracteritzen la fotografia i el vídeo.
Com podem veure, les nostres artistes han treballat el vídeo documental, el videoart, la fotografia narrativa, la fotografia de carrer, la fotografia intimista, la fotografia d'arxiu, la fotografia de premsa, el retrat i l'autoretrat. Un ampli repertori que enriqueix la percepció d'aquests llenguatges creatius contemporanis.
En totes les obres presentades hi trobem un denominador comú: la voluntat d'expressar una idea, un sentiment; en síntesi, narrar una història de la forma més personal possible, quasi bé sempre amb una estreta relació amb societat.

Antonio Salcedo Miliani
Comissari de l'exposició