MAMT Virtual
 

 
Aprenem jugant
 

 
Logo MAMT Pedagògic
 

 

Pots trobar-nos a:


Facebook
Flickr
Twitter
YouTube
RSS
 
 
Et trobes a:   Portada > Exposicions Temporals > Ets un artista... i ...

Ets un artista... i exposes al MAMT"

Calendari 2014

Del 26 d'octubre a l'1 de desembre de 2013

Calendari 2014

La Diputació de Tarragona va acordar l’octubre de 2011 la realització d’una nova activitat vinculada al MAMT Pedagògic: Ets un artista... i exposes al MAMT. Calendari..., en el marc del programa pedagògic: Treballem amb l’Art. Les bases del nou projecte col·laboratiu amb les escoles es presentaren a la trobada anual que el MAMT Pedagògic fa amb els/les mestres de les escoles del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

En aquesta segona edició han participat els alumnes d’Educació Infantil i Educació Primària de la demarcació de Tarragona que varen realitzar les visites i activitats del MAMT Pedagògic durant el curs escolar 2012-2013.

Les activitats i tallers que du a terme el MAMT Pedagògic tenen com a finalitatcontribuir a fomentar l’educació artística proposant a les escoles, des del nostre espai web www.dipta.cat/mamtpedagogic , activitats engrescadores per conèixer les diferents obres del Museu a partir del treball analític, l’experiència i el joc.

Treballem els continguts actitudinals i conceptuals a partir de l’observació directa de les obres en el Museu que suscita múltiples lectures a l’entorn del seu significat, els aspectes formals i el valor patrimonial, generant diferents respostes que fomenten el debat i el diàleg en el grup en un continu procés de construcció.

Les activitats i tallers que es treballen amb posterioritat tant al Museu com a l’aula ens permeten apropar-nos i conèixer els continguts procedimentals de les obres i és amb l’experimentació que desenvolupem les capacitats creatives, expressives i imaginatives dels alumnes.

Aquesta proposta pedagògica és un pas més en el reconeixement del Museu i les seves col·leccions com un espai obert per a la descoberta i la participació on les escoles puguin incrementar el seu potencial educatiu.