MAMT Virtual
 

 
Aprenem jugant
 

 
Logo MAMT Pedagògic
 

 

Pots trobar-nos a:


Facebook
Flickr
Twitter
YouTube
RSS
 
 
Et trobes a:   Portada > Exposicions Temporals > KRIBI HERAL

KRIBI HERAL

CONEXIÓN DE ESTADOS INCONSCIENTES

Del 27 de novembre de 2008 a l’11 de gener de 2009

KRIBI HERAL

Kribi Heral presenta la seva obra al Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona com a guanyador del 35 Premi Tapiró de Pintura de la Biennal d’Art 2006. L’obra guardonada fou Situación – Reacción i es pot veure a l’exposició del fons permanent d’art contemporani d’aquest Museu.

En aquesta exposició, l’artista alacantí ( Biar, 1967) presenta la seva obra sota el títol Conexión de estados inconscientes.

El plantejament d’aquesta exposició proposa una trobada d’estadis personals en el temps, en la qual es reuneix una sèrie d’obres realitzades durant l’espai temporal dels últims cinc anys, i que per diferents vicissituds no han estat exposades, o com a molt una vegada, en públic. Cal deixar clar que no es tracta de cap tipus de revisió i, ni de bon tros, d’un plantejament retrospectiu, sinó que la concepció de l’exposició tracta de realitzar una confrontació de diferents projectes, en què el valor temps se sosté lleument en l’atmosfera i el seu veritable desencadenant, en una trobada atzarosa d’ens polimòrfics proposada per un espai concret.

Temps + Espai + Ens = Connexió d’Estats Inconscients