MAMT Virtual
 

 
Aprenem jugant
 

 
Logo MAMT Pedagògic
 

 

Pots trobar-nos a:


Facebook
Flickr
Twitter
YouTube
RSS
 
 
Et trobes a:   Portada > Exposicions Temporals > Exposició "10 artis...

Exposició "10 artistes x Tàpies"

Museu d'Art Modern de la Diputació de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili

de l'11 de desembre de 2012 al 24 de febrer de 2013

10 x Tapies

Exposició homenatge a Antoni Tàpies
organitzada per la Universitat Rovira i Virgili

Amb motiu del XX aniversari de la creació de la Universitat Rovira i Virgili, es va decidir com a acte final de la commemoració retre homenatge a Antoni Tàpies, el gran artista català recentment desaparegut, i autor del logotip de la URV, i el seu primer doctor honoris causa.

Aquest és el motiu que ha originat la present exposició "10 artistes x Tàpies". A la mostra hi participen 10 artistes de les comarques de trajectòria reconeguda: Jordi Abelló, Béatrice Bizot, Àlvar Calvet, Leonardo Escoda, Ester Fabregat, Ester Ferrando, Albert Macaya, Manel Margalef, Rufino Mesa i Josep Maria Rosselló, que s'han avingut a realitzar una peça tenint com a referent l'obra del mestre català.

Es tracta d'una experiència interessant amb obres molt diverses d'acord amb el treball que caracteritza cadascun dels 10 participants en el projecte.

Les obres actuen com a invitades en l'àmbit de l'exposició permanent del Museu d'Art Modern de la Diputació de Tarragona i interactuen amb les obres que s'hi exposen, tot establint un diàleg plural i enriquidor.

Antonio Salcedo Miliani