MAMT Virtual
 

 
Aprenem jugant
 

 
Logo MAMT Pedagògic
 

 

Pots trobar-nos a:


Facebook
Flickr
Twitter
YouTube
RSS
 
 
Et trobes a:   Portada > Exposicions Temporals > JOSEP ICART

JOSEP ICART

Exposició antològica

Del 15 de setembre al 22 d'octubre de 2006

JOSEP ICART

Artista d'arrels tarragonines, d'una gran qualitat artística i amb una llarga història familiar lligada a la nostra terra des del segle XIV, amb una forta vinculació amb la Diputació de Tarragona, ja que havia estat professor de l'Escola Taller d'Art del 1971 fins a la seva mort el 1985, i, l'any 1974, guanyador de la medalla Tapiró de pintura que convoca biennalment aquesta Corporació.

L'obra d'Icart és molt àmplia i al llarg de la seva trajectòria ha tractat molts temes, entre els quals el territori de les comarques tarragonines n'és un dels centrals, un paisatge que ha estat font d'inspiració de grans artistes i al qual ell ha donat una perspectiva molt personal.

Tot i això, Josep Icart també és reconegut per la societat tarragonina per la seva tasca com a restaurador, labor que ajuda a dignificar espais patrimonials ara a l'abast de la ciutadania.

Vint anys després de la seva mort, el Museu d'Art Modern de la Diputació de Tarragona té el goig de propiciar aquest retrobament entre Josep Icart i els seus conciutadans, de la mà de la comissària de l'exposició Raquel Medina.