MAMT Virtual
 

 
Aprenem jugant
 

 
Logo MAMT Pedagògic
 

 

Pots trobar-nos a:


Facebook
Flickr
Twitter
YouTube
RSS
 
 
Et trobes a:   Portada > Exposicions Temporals > Katia Acín

Katia Acín

Obra Gràfica

Del 13 de juliol al 23 de setembre de 2012

Katia Acín

Aquesta exposició antològica ens apropa a la trajectòria creativa de Katia Acín Monrás (Osca 1923 – Pamplona 2004).

Katia Acín, després de desenvolupar una carrera professional vinculada a la docència de la Història, l’any 1989 es matricula a la Facultat de Belles Arts de Barcelona, on s’especialitza en Gravat i Pintura.

En acabar els estudis artístics, l’any 1994 s’estableix a Altafulla, on resideix la seva filla Conchita, i acudeix a l’Escola d’Art de la Diputació a Tarragona per continuar la seva tasca de recerca en el camp del gravat, tot participant activament en la vida de l’Escola.

L’exposició que es presenta al Museu ha esta possible gràcies al treball de
les que foren les seves professores a la Facultat de Belles Arts de Barcelona: Alícia Vela i Antònia Vilà, que, amb el suport de la família de Katia Acín, van realitzar la revisió, estudi i catalogació de la seva obra. També ha estat possible gràcies al Gobierno de Aragón i la Diputació d’Osca, organitzadora de l’exposició.

Cal esmentar de manera especial la tasca de la Fundación Ramón y Katia Acín, fundada per preservar i transmetre els valors que Ramón Acín —artista i pedagog— i la seva filla Katia han aportat a la nostra societat.