MAMT Virtual
 

 
Aprenem jugant
 

 
Logo MAMT Pedagògic
 

 

Pots trobar-nos a:


Facebook
Flickr
Twitter
YouTube
RSS
 
 
Et trobes a:   Portada > Exposicions Temporals > Repensar Terra

Repensar Terra

Una reflexió creativa des de les Terres de l'Ebre

Del 8 de maig a l'1 de juliol de 2012

Escola d'Art

En aquesta producció produïda per l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tortosa, comissariada per Leonardo Escoda, hi participen creadors dels anys noranta; gairebé tots van coincidir amb una íntima relació de treball i col·laboració durant molts anys a l’Escola d’Art: Alfred Porres, vídeo; David Curto, obra gràfica digital; JepColomé, fotografia; Neus Llatje, obra gràfica i pintura; Pilar Lanau, dibuix, i Andreu Subirats, Albert Aragonés, Toni Cardona i Elena Espuny, escriptors.

La idea aglutinadora del projecte es basa en el fet que l’artista, des del seu territori i el seu espai,és conscient de l’entorn, del món, del seu paisatge, aquest paisatge de món. El paisatgeés rodó, global, empàtic i els autors es consciencien d’aquest temps que els envolta. Els envolten les actituds de l’individu, les alteracions d’aquests paisatges, els canvis climàtics, el moviment i el parlar de la Terra.

Espai, territori, societat, conflueixen amb interacció amb l’autor, amb la pluralitat dels discursos de l’individu, amb certes mancances de contingut, de reflexió, de crisi, de crisi de discurs.