MAMT Virtual
 

 
Aprenem jugant
 

 
Logo MAMT Pedagògic
 

 

Pots trobar-nos a:


Facebook
Flickr
Twitter
YouTube
RSS
 
 
Et trobes a:   Portada > Exposicions Temporals > Ester Fabregat

Ester Fabregat

"En trànsit líquid"

Del 17 de febrer al 22 d’abril del 2012

Ester Fabregat

EN TRÀNSIT LÍQUID

Travessant un país, estar entre l’origen i el destí. Sempre d’un cantó a un altre. El moviment passa a ser el punt fix, la normalitat. Trànsit, en trànsit… que encara no és a l’arribada… per arribar… a on? Quan no hi ha destí, es transita eternament.

En trànsit, en espera abans d’arribar al destí. Esperant l’enllaç, temporalment parat abans de continuar fins al destí. Estat de trànsit.

Sèrie d’instal·lacions sobre estats de trànsit líquid. Reflexions sobre congelacions temporals en trànsit d’un moviment des d’un origen cap a una destinació sense fixar, mòbil.

“Líquid” és el medi, flexible i elàstic, el temps és com una goma de mastegar segons les experiències emocionals viscudes, es dilata i es contrau.

Exposició on es convida l’espectador a submergir-lo en un univers aquàtic on el temps s’accelera, es congela i tira enrere en suspensió, flotant.

Sèries d’escultures, instal·lacions i pròtesis que alleugen el pes de la matèria i que floten en un món interior sense gravetat.

Espai on l’espectador deixa d’estar lligat a la gravetat i cau al fons. Sota un cel congelat transita per catedrals de color, enfonsant-se en la glòria d’un temps aturat, etern i en moviment.

Ester Fabregat Molné. Barcelona, 20 de desembre del 2011