MAMT Virtual
 

 
Aprenem jugant
 

 
Logo MAMT Pedagògic
 

 

Pots trobar-nos a:


Facebook
Flickr
Twitter
YouTube
RSS
 
 
Et trobes a:   Portada > Exposicions Temporals > Roberto Escoda

Roberto Escoda

El present del pintor

De l'11 de maig al 2 de juliol de 2017

Roberto Escoda

Roberto Escoda
"El present del pintor"El MAMT presenta l'exposició de pintures i dibuixos de l'artista Roberto Escoda (Tortosa, 1927).

Roberto Escoda és un prolífic creador de les Terres de l'Ebre. La seva professió de docent en l'art no li ha impedit desenvolupar una sòlida trajectòria artística, amb què ha nodrit la seva quotidianitat del pinzellar i del dibuixar. La seva obra parla de territori, de paisatge i de costums, a mig camí entre la figuració i l'abstracció formal i matèrica.

"El present del pintor" és una selecció del treball més actual d'Escoda. Olis i dibuixos del seu tema recurrent: oliveres, arbres narradors de la seva percepció vital.

D'aquesta manera, l'autor ens mostra de nou el seu discurs del mirar. El pòsit del seu passat que en aquest present ens mostra el seu fer.

Aquesta proposta té aquest fil conductor: l'olivera. Les pintures i dibuixos ens narren la recerca constant en reflexió i actitud, i documenten el seu treball des d'una mirada on es testimonia la constant del seu pinzellar i el seu traç, per valorar el recorregut creatiu de l'autor. El resultat de l'obra obeeix a un sentit gestual i cromàtic, poètic, i a un mirar reposat i respectuós.