MAMT Virtual
 

 
Aprenem jugant
 

 
Logo MAMT Pedagògic
 

 

Pots trobar-nos a:


Facebook
Flickr
Twitter
YouTube
RSS
 
 
Et trobes a:   Portada > Exposicions Temporals > Albert Macaya

Albert Macaya

Instal·lació

Del 12 de desembre de 2002 al 19 de gener de 2003

Albert Macaya

L’escultor Albert Macaya, guanyador del XXX Premi Julio Antonio de la Biennal d’Art 2000, presenta les darreres obres de la seva producció, fruit de la recerca en el camp de les formes i la llum.

Ens els treballs de caràcter escultòric i les instal·lacions, els elements que els conformen posen en primer pla el seu caràcter construït, ordit en alguns casos a partir d’una simple línia de fil-ferro fins a bastir en l’espai formes donades. Aquesta estratègia, aplicada a les figures, pretén al·ludir al caràcter de construcció del coneixement, que té en les imatges, les situacions viscudes i les trobades, el seu material primer.

En altres treballs, l’ús d’elements vegetals com fulles seques o petites branques vol introduir referències a la fragilitat, la temporalitat, la provisionalitat.

En una línia semblant, encara que amb un altre suport, els muntatges fotogràfics volen també fer referència a l’acumulació d’instants viscuts. La fragmentació, la juxtaposició i el solapament d’imatges apunten a la infinitat concatenació de rostres i llocs que dona forma a la complexa construcció del què hom és.