Diputació de Tarragona

 
MAMT Virtual
 

 
Aprenem jugant
 

 
Logo MAMT Pedagògic
 

 

Pots trobar-nos a:


Facebook
Flickr
Twitter
YouTube
RSS
 
 
Et trobes a:   Portada > Botiga i Llibreria > Botiga i Llibreria

Botiga i Llibreria

El Museu d’Art Modern disposa d’una gamma de productes: papereria, samarretes, ceràmiques, bosses, etc. Tota una sèrie d’articles escollits per emportar-se un record de la visita al Museu.

Així mateix, posa a disposició dels visitants un seguit de publicacions relacionades directament amb les col·leccions i les activitats del Museu.Publicacions

El Museu d’Art Modern de Tarragona disposa de diverses línies de publicacions per tal de difondre les activitats que es porten a terme en els diferents àmbits d’actuació.

Entre aquestes publicacions, destaca la col•lecció de llibres d’art Tamarit, dedicada a l’estudi i difusió d’artistes del territori o d’aquells que han desenvolupat una part significativa de la seva trajectòria artística a la nostra demarcació. La col•lecció de llibres d’art Tamarit, actualment, es realitza en coedició amb Viena Serveis Editorials, SL.

A més, el Museu publica el catàleg de les exposicions temporals que hi tenen lloc, a vegades com a únic editor, altres vegades en coedició amb altres institucions.

Paral·lelament, s’editen els estudis i treballs relacionats amb l’activitat del Servei Pedagògic, tot destacant les actes de les Jornades de Pedagogia de l’Art i Museus que se celebren anualment.

Els intercanvis de les publicacions del Museu es gestionen a través de la Biblioteca del Museu: mamt@dipta.cat.

Per a més informació i per a compres, truca al (+34) 977 235 032, o fes la comanda a l’adreça de correu electrònic mamt@dipta.cat.