>> ACTUALITAT >> ESCOLA >> OFERTA FORMATIVA >> SECRETARIA >> GALERIA

ACTUALITAT

El llibre “El banc blau”, de l'ex-alumne de l'EADT Albert Asensio, Premi Llibreter 2017

L’Albert Asensio va venir a presentar el seu últim llibre a l’escola el 3 de novembre i va explicar als nostres alumnes el seu procés de treball.

Asensio ha treballat per editorials com Anaya, Joventut, Random House Mondadori, Teide, Cruïlla o Planeta i diaris com La Vanguardia. Va guanyar un premi Laus de Bronze pel cartell de Fira Tàrrega 2010, un premi amb el llibre Kim de Rudyard Kipling, Editorial Joventut del Banco del Libro de Venezuela i 3 Premis Junceda; per  millor coberta de llibre, millor publicitat i millor il·lustració científica respectivament.

El Premi Llibreter és un guardó organitzat pel Gremi de Llibreters de Catalunya que atorguen les llibreries del país. El certamen pretén destacar i reconèixer la qualitat de determinats títols per afavorir-ne la difusió.

El jurat d'enguany ha premiat a l'il·lustrador Albert Asensio pel 'Banc blau' publicat per Babulinka Books en la categoria d'àlbum il·lustrat.

El treball també ha estat escollit pel Departament de Cultura per col·laborar amb un projecte de cooperació cultural al camp de refugiats grec e Nea Kavala. És per això que l'àlbum s'ha traduït al francès, grec, àrab, kurd i persa.

'El banc Blau’és un àlbum il·lustrat on, al voltant d'un banc de color blau, s'enamoren persones, altres fan amistat i altres s'acomiaden per sempre. L'única cosa que roman, impertorbable, és el banc. Una història que parla del pas del temps, d'històries circulars, del meravellós que resulta saber que sempre podem tornar a començar.

Enhorabona Albert!


Fotografia de l'entrega dels premis cedida per lagralla.blogspot.com

Més notícies [+]

 
> 2017-09-18 11:54:42
Inici del curs 2017/2018
El proper dimarts dia 19 de setembre comença el curs escolar 2017/2018 a l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona amb una presentació dirigida als alumnes nous a les 12.00 h. El dimecres 20 comencen les classes amb normalitat per a tots els alumnes, a les 9.00 h del matí i a les 15.00 h a la tarda.

Més actes [+]