>> ACTUALITAT >> ESCOLA >> OFERTA FORMATIVA >> SECRETARIA >> GALERIA

ACTUALITAT

L'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona portarà l'art al carrer de la mà de la mascota dels Jocs Mediterranis

Alumnes de l'Escola redissenyaran i faran la seva particular versió artística de la mascota Tarracvs en tres dimensions

L'Escola participarà activament en la proposta cultural de difusió dels Jocs Mediterranis, Tarracvs Parade que aquest dijous s'ha presentat públicament. El projecte contempla portar l'art al carrer i alhora implicar la ciutadania a través de la imatge dels Jocs en aquest esdeveniment esportiu internacional que tindrà lloc just d'aquí a un any.

Artistes emergents i consagrats de tot el país podran presentar les seves propostes per pintar i aportar els seus dissenys les figures en tres dimensions de la mascota, que es distribuiran per tota la ciutat i també per les diferents seus dels jocs.

Els promotors han proposat a l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona la seva implicació en aquest projecte pel que fa a la vessant artística, i alumnes del centre rebran l'encàrrec de fer les seves versions creatives de la mascota, que després es podran contemplar a llocs emblemàtics de la ciutat.

La presentació d'aquesta iniciativa que vincula la difusió de l'art al carrer amb els Jocs Mediterranis i la ciutat de Tarragona ha tingut lloc a l'Amfiteatre de la ciutat. Hi han assistit, entre altres representants institucionals, el diputat de Cultura, Joan Olivella i el director de l'Escola d'Art, Dani Uzquiano al costat dels màxims responsables del Jocs i l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros.

La informació sobre el projecte, la seva descripció i el seu funcionament estarà disponible a www.tarracvsparade.cat

Més notícies [+]

 
> 2017-09-18 11:54:42
Inici del curs 2017/2018
El proper dimarts dia 19 de setembre comença el curs escolar 2017/2018 a l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona amb una presentació dirigida als alumnes nous a les 12.00 h. El dimecres 20 comencen les classes amb normalitat per a tots els alumnes, a les 9.00 h del matí i a les 15.00 h a la tarda.

Més actes [+]