>> ACTUALITAT >> ESCOLA >> OFERTA FORMATIVA >> SECRETARIA >> GALERIA

ACTUALITAT

L'ex-alumne de fotografia David Mocha presenta 'El Paraíso' a Fundació Fòrvm

Divendres 16 es va inaugurar l'exposició de fotografia a la sala comú de la Casa Canals de Tarragona

David Mocha va estudiar el cicle de Grau Superior de Fotografia ara fa 6 anys a l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona. I divendres 16 de juny va presentar a Tarragona el seu últim treball El Paraíso. Professors i alumnes no van voler faltar a la cita.

Les seves fotografies versen sobre els processos de construcció, transformació, percepció i representació del territori i del paisatge.

Sense deixar de reflexionar sobre la mateixa naturalesa del llenguatge fotogràfic, s'endinsa en els límits que separen el document de la ficció.

Els seus treballs han estat exposats a diversos certàmens i espais com el Festival Internacional de Fotografia SCAN Tarragona, Caixaforum Barcelona o Centro Cibeles a Madrid. I aquesta vegada, amb El Paraíso, presenta una sèrie de fotografies de paisatge i retrat que conviden a endinsar-se en un univers íntim i molt sobri.

En paraules seves:
A les tradicions més variades i al llarg dels segles els jardins representen la idea de paradís, el mite d'un lloc ideal, un lloc a part, fora de la violència, del coneixement i de la consciència. El jardí és un espai utòpic i irreal, on l'home selecciona, sotmet i ordena una naturalesa feta a mida.
La mostra 'El Paraíso' és una mirada parcial i il·lusòria de la realitat, on el jardí es converteix en un recinte estrany que congela i atrapa tot allò que hi ha.


La fotografia de Mocha fragmenta i deforma una totalitat per a presentar-nos un món tancat on els seus habitants hi passegen sense presses, perduts en la recerca del seu propi paradís.

L'exposició es pot visitar fins el 10 de setembre de 2017 a l'antiga Casa Canals, C/ de'n Granada 11 de Tarragona.

Trobeu + info > davidmocha.com

Més notícies [+]

 
> 2017-09-18 11:54:42
Inici del curs 2017/2018
El proper dimarts dia 19 de setembre comença el curs escolar 2017/2018 a l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona amb una presentació dirigida als alumnes nous a les 12.00 h. El dimecres 20 comencen les classes amb normalitat per a tots els alumnes, a les 9.00 h del matí i a les 15.00 h a la tarda.

Més actes [+]