>> ACTUALITAT >> ESCOLA >> OFERTA FORMATIVA >> SECRETARIA >> GALERIA

ACTUALITAT

Exposició d'il·lustració "Hotel imaginari" a la sala Kesse de Tarragona

El dimecres dia 17 de maig a les 19h els alumnes d’il·lustració de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona presenten una exposició a Tarragona


El dimecres dia 17 de maig a les 19h els alumnes d’il·lustració de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona presenten l'exposició: ‘Hotel imaginari’ a l’Espai Jove Kesse (C. Sant Antoni Mª Claret, 12-14, Tarragona).

"Viatgem sense parar, d'una forma o altra. Tothom somniem, adormits o desperts, que anem a un altre lloc, que viatgem i descobrim llocs nous i fascinants. Aquesta exposició és en si un petit viatge, farcit de diferents treballs il·lustrats fets per alumnes d'il·lustració de l'Escola d'Art i Disseny a Tarragona. Cartells, retrats de personatges, maletes, packaging de productes, bosses,....un fantàstic equipatge que hem volgut compartir en aquest senzill viatge" .
Inauguració a les 19h.

L'exposició es podrà visitar fins el 24 de maig.

Il·lustració del cartell a càrrec de Desire Villagrasa.

Més notícies [+]

 
> 2017-09-18 11:54:42
Inici del curs 2017/2018
El proper dimarts dia 19 de setembre comença el curs escolar 2017/2018 a l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona amb una presentació dirigida als alumnes nous a les 12.00 h. El dimecres 20 comencen les classes amb normalitat per a tots els alumnes, a les 9.00 h del matí i a les 15.00 h a la tarda.

Més actes [+]