>> ACTUALITAT >> ESCOLA >> OFERTA FORMATIVA >> SECRETARIA >> GALERIA

ACTUALITAT

Preinscripció a l'EADT del 25 al 31 de maig.

Preinscripció als Cicles Formatius de Grau Superior d'Arts Plàstiques i Disseny pel proper curs 2017-2018 .

A l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona oferim fins a 7 cicles de diferents ensenyaments, una formació reglada que es complementa amb l'oferta de cursos monogràfics de diferents disciplines artístiques.

>> Estudiar Arts plàstiques i Disseny a les escoles de la Diputació de Tarragona

Animació
Aquest cicle està orientat a formar professionals amb capacitat per desenvolupar les fases de pre-producció, producció i postproducció de qualsevol peça audiovisual. Els professionals de l'animació estan capacitats per crear, gestionar i supervisar projectes audiovisuals d'animació.

Gràfica interactiva
Aquest cicle capacita per exercir de manera professional en el món del multimèdia interactiu realitzant activitats relacionades amb la conceptualització i planificació dels projectes interactius amb noves tecnologies. La competència general d'aquest títol consisteix a desenvolupar projectes de gràfica interactiva aplicats a diferents àmbits: disseny i desenvolupament web, producció de continguts interactius, accessibilitat, usabilitat i disseny d'interfícies.

Arts aplicades al mur
Aquest cicle capacita per emprar els mètodes i sistemes de creació, elaboració i reproducció de diferents tècniques artístiques per dur a terme projectes relacionats amb l'entorn pictòric i mural, a més d'experimentar nous procediments i materials.

En aquest cicle s'aprofundeix dins el món de la creació i producció d'obres pictòriques en tota mena de materials i suports, tant tradicionals com tecnològics, en la reproducció i creació d'obres, així com en instal·lacions artístiques, escenografies, attrezzo i ornamentació per a teatre, cinema, televisió.

Joieria artística
La joieria s'entén com a mitjà d'expressió artística, una manera de creació i comunicació integrada en els corrents de l'art i el disseny contemporanis.
La joia és una forma d'ornamentació corporal que reflecteix i perllonga la personalitat de l'individu que la porta, establint un vincle de comprensió, complicitat i afinitat amb el seu creador. Aquest cicle té com a finalitat formar professionals capaços de dissenyar i elaborar joies utilitzant els procediments propis de l'ofici.

Il·lustració
Un cicle amb l'objectiu de formar professionals de la il·lustració capaços de generar imatges aplicables a diferents àrees: món editorial, material didàctic, premsa, publicitat i disseny gràfic. Els estudis capaciten per a realitzar il·lustracions originals adreçades a diferents àmbits: ciència, tècnica, arquitectura, interiorisme, moda, publicitat, productes, editorial i premsa. També proporciona eines per a dominar les tècniques tradicionals i informàtiques i aplicar els treballs a mitjans interactius, impresos i desplegables.

Fotografia
Una formació que permet expressar-se mitjançant el llenguatge fotogràfic, desenvolupar les funcions tècniques, expressives i operatives de la fotografia, conèixer els estris i els mitjans materials. Amb aquesta formació l'alumne es pot introduir en el món dels serveis, equipaments i distribució d'equips fotogràfics, en la producció de material d'audiovisuals, en el món de la publicitat i comunicació, en el camp de la moda, en el món editorial, la indústria en general, en laboratoris industrials de fotografia i cinematografia, etc.

Gràfica publicitària
Aquest cicle ofereix una formació global en les següents àrees del disseny gràfic: imatge corporativa, cartellisme, disseny editorial, publicitat, senyalística, packaging i il·lustració. Aquests estudis capaciten per idear, organitzar i dur a terme les diferents fases d'un projecte de comunicació visual desenvolupant totes les aplicacions necessàries que garanteixen l'assoliment dels objectius plantejats a l'inici de qualsevol encàrrec de comunicació visual.

Més notícies [+]

 
> 2017-09-18 11:54:42
Inici del curs 2017/2018
El proper dimarts dia 19 de setembre comença el curs escolar 2017/2018 a l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona amb una presentació dirigida als alumnes nous a les 12.00 h. El dimecres 20 comencen les classes amb normalitat per a tots els alumnes, a les 9.00 h del matí i a les 15.00 h a la tarda.

Més actes [+]