>> ACTUALITAT >> ESCOLA >> OFERTA FORMATIVA >> SECRETARIA >> GALERIA

ACTUALITAT

La creativitat i la màgia en transformació arriben a l’espai Piscina de l’Escola amb una acció de l’artista Amadeu Anguera.

La representació es podrà seguir en viu, del dia 24 al 28 d’abril, i en directe per streaming al web del projecte humadeu.eu

Durant la setmana del 24 d'abril fins el divendres 28, l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona serà l'escenari d'una acció performance de l'artista local Amadeu Anguera. Performànstic!!! és un cicle de quatre accions de performance. Es tracta d'un projecte de transformació i màgia on l'artista narra la construcció d'un personatge en quatre actes. L'Espai Piscina acollirà la tercera etapa, que s'engloba sota el nom 'Acceptació'.

Segons explica el projecte, Performànstic!!! és un alliberador de consciències que mitjançant accions performànstiques vol recordar el poder existent en un mateix per modelar-se i canviar el seu entorn.

El performer realitzarà una creació artística diària i es comptarà amb la intervenció del públic assistent de cada dia, que decidirà el tipus i el material de l’obra que haurà d'utilitzar Amadeu, la dificultat afegida a la qual haurà de fer front i valorarà l'obra diària que l'artista realitzarà.
Tota aquell que participi entrarà en el sorteig d’una obra realizada durant aquesta activitat.

Links d'interès:

http://humadeu.eu

http://visual-lab.info/projecte/performanstic

Més notícies [+]

 
> 2017-09-18 11:54:42
Inici del curs 2017/2018
El proper dimarts dia 19 de setembre comença el curs escolar 2017/2018 a l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona amb una presentació dirigida als alumnes nous a les 12.00 h. El dimecres 20 comencen les classes amb normalitat per a tots els alumnes, a les 9.00 h del matí i a les 15.00 h a la tarda.

Més actes [+]