>> ACTUALITAT >> ESCOLA >> OFERTA FORMATIVA >> SECRETARIA >> GALERIA

ACTUALITAT

L'EADT serà present a la Fira Arts Libris 2017 del centre Arts Santa Mònica

Els dies 21, 22 i 23 d'abril té lloc a Barcelona la Fira Internacional de l’Edició Contemporània Arts Libris i l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona hi serà per a presentar una mostra de treballs d'alumnes.


Aquest serà el tercer any que  l'EADT serà present a la Fira; disposarà d'una taula amb una mostra de treballs de llibres d'autor i edicions en format cartell, realitzats per alumnes a l'escola. ArtsLibris esdevé un aparador perfecte on mostrar el què el centre fa com a escola en matèria d'edició de projectes, tan d'il·lustració, com de fotografia, pintura etc. També hi haurà una mostra de diferents llibres d'artista, un tipus de llibre ideat i treballat com a obra d'art original, ja sigui única o d'una edició molt limitada i numerada. 

El programa d’ArtsLibris Barcelona 2017 inclou la presència de més de setanta expositors internacionals, el IV Simposi Internacional sobre Llibres d'Artista i les presentacions del Speakers' Corner, així com l'exposició 'Llegible-Visible. Entre el fotograma i la pàgina', comissariada per Mela Dávila; la presentació del tercer volum de la Sèrie AL, de Javier Peñafiel; el projecte convidat Fun Fan Fest i diversos tallers. 

Links d'interès:
http://artssantamonica.gencat.cat/ca/Més notícies [+]

 
> 2017-09-18 11:54:42
Inici del curs 2017/2018
El proper dimarts dia 19 de setembre comença el curs escolar 2017/2018 a l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona amb una presentació dirigida als alumnes nous a les 12.00 h. El dimecres 20 comencen les classes amb normalitat per a tots els alumnes, a les 9.00 h del matí i a les 15.00 h a la tarda.

Més actes [+]