>> ACTUALITAT >> ESCOLA >> OFERTA FORMATIVA >> SECRETARIA >> GALERIA

ACTUALITAT

El 5 de desembre tindrem a l'escola en Daniel Villanueva amb el seu projecte d’animació Carnivaland

Què hi ha darrera de la creació d'un projecte com Carnivaland Productions? El seu desenvolupament, la producció i com veu ell el sector audiovisual
.

El director i productor Daniel Villanueva ens parlarà dels diferents projectes que te en marxa; com l'escola de cinema ECIR a Reus i sobretot, del treball amb la seva productora "Carnivaland" i el projecte del llarg d'animació 3D amb el mateix nom.

Qui és en Daniel Villanueva?
Ha treballat com a productor associat en els curtmetratges de ficció 'La Fi del Món serà a Brasil' i 'El Vaixell Pirata', dirigit per Fernando Trullols i produït per Bastian Films. Aquest últim va ser el curtmetratge guanyador del Premi Goya 2012.

És el productor dels curtmetratges 'Intencions', 'Timecode' (guanyador de la Palma d'Or en el 69 Festival de Cannes 2016) i 'Marcians de Mart'.

Com a gestor audiovisual, Villanueva destaca la seva participació en la creació de la Tarraco Film Office. Daniel va gestionar l'engegada i, entre altres projectes, les localitzacions per a un documental sobre Antoni Gaudí per a la televisió japonesa TBS Tòquio, un documental avalat per la UNESCO sobre el Patrimoni de la Humanitat.

Actualment compagina la seva tasca de formador com a Director de la Ecir amb el desenvolupament del seu primer llargmetratge d'animació anomenat 'Carnivaland', i amb el qual ha guanyat recentment el premi del públic al millor pitch en l'ANIMA'T BCNA - Sitges.

Més notícies [+]

 
> 2017-09-18 11:54:42
Inici del curs 2017/2018
El proper dimarts dia 19 de setembre comença el curs escolar 2017/2018 a l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona amb una presentació dirigida als alumnes nous a les 12.00 h. El dimecres 20 comencen les classes amb normalitat per a tots els alumnes, a les 9.00 h del matí i a les 15.00 h a la tarda.

Més actes [+]