15/01/2018

El muntatge 600 hundred boxes mostra els projectes de final de cicle del Taller 3x2 de l'Escola

15/01/2018
L'Escola d'Art i Disseny acull fins al 9 de febrer l'exposició 600 Hundred, amb els projectes de final de cicle del curs passat del taller 3x2, que inclou els estudis d'Arquitectura Efímera i de  Projectes i Direcció d'Obres de Decoració (PIDOD). El muntatge ha anat a càrrec d'alumnes d'aquest mateix taller de l'actual curs acadèmic.

El projecte de final de cicle del passat curs de l'alumnat del taller 3x2 girava entorn l'adequació d'un espai peculiar marcat pel seu passat industrial de fabricació tèxtil com les Naus Pich Aguilera. Una part d'aquestes naus van ser utilitzades per l'antic Hospital Sant Joan de Reus. L'alumnat tenia per davant el repte de plantejar propostes per convertir l'espai en un centre polivalent amb finalitats culturals. Aquests projectes es recullen en la mostra que es pot visitar a l'espai central de l'Escola d'Art i Disseny.L'exposició dels treballs serveix, alhora, per materialitzar un altre projecte acadèmic, que protagonitzen alumnes d'aquests mateixos estudis de l'actual curs, 2017-2018. L'alumnat actual és el responsable de dissenyar, adequar i tractar l'espai que acull la mostra. Una estructura ovalada feta amb 600 caixes negres de plàstic és l'element vertebrador del muntatge, que dóna nom a l'exposició.

Els alumnes que exposen els seus projectes de final del cicle corresponent al passat curs són: Ramon Ribé, Hajar Oubaddi, Sara Mateos, Sara Puig i Míriam Duro.

Els alumnes que han fet el muntatge de l'exposició, així com el cartell i tota la part gràfica són: Vanessa Alcalá, Lluna Castellón, Eric Baiges, Pol Martínez, Laia Vallvé, Laura Puig, Pere Garcia, Elena Durán i Maria Ballester.

Els professors del Taller 3x2 són: Jordi Bergadà, Xavier Monje, Ferran Tiñena i Nacho ÁlvarezGaleria de fotos


Troban's a...


Les nostres dadesc/ del Vent, 6
43201 Reus
Tel. 977 318 750
Tel./Fax. 977 318 451
sec.eadr@dipta.cat

Disseny web