Dibuixant Reus, obra de l'exalumna de l'Escola, Teresa Llorach, es presenta al Palau Bofarull

Teresa Llorach, il·lustradora formada a l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus, ha impulsat aquest projecte en col·laboració amb Eduard López, autor dels textos.

El Palau Bofarull de la Diputació a Reus va acollir aquest dijous, 28 de setembre, al vespre un acte multitudinari de  presentació del llibre Dibuixant Reus, una proposta innovadora que proposa un recorregut visual per la ciutat a partir de 280 il·lustracions que apropen el lector a la vida urbana, social i cultural de Reus.

La Sala Noble va omplir-se de gom a gom per assistir a la presentació de l’obra, il·lustrada per les aquarel·les de l’artista reusenca formada a l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus, Teresa Llorach, amb textos d’Eduard López.

L'acte, encapçalat pel president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, va comptar amb la presència de la responsable de Cultura de l’Ajuntament de Reus i Montserrat Caelles i el director dels Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat a Tarragona, Jordi Agràs a més d’una àmplia representació del món social, cultural i ciutadà de Reus. La presentació va anar a càrrec de Joan Rom, professor del centre d'educació artística que gestiona la Diputació a Reus, que va destacar el paper protagonista de  la ciutat i els seus habitants en aquesta obra.

De fet, l’edició del llibre, a càrrec de Cossetània Edicions ha comptat, amb la implicació clara i decidida de la ciutadania a través d’un projecte de micromecenatge, a més de la col·laboració d’empreses i institucions com la mateixa Diputació de Tarragona.                                                                                                                                                                                            
Dibuixant Reus duu al lector de bracet per la Prioral, el Mercadal, el Nen Gaudí, el Teatre Bartrina, el Centre de Lectura, i enmig d’elements del Seguici Festiu com els Gegants o els Nanos. És un recorregut per al món local de la ciutat, a través d'una proposta descriptiva, amable i didàctica, adreçada tant a grans com a petits. Les aquarel·les de Teresa Llorach retraten petites realitats de la ciutat amb l'explicació, breu i concisa d'Eduard López, que ha anat més enllà de la simple descripció per descobrir-nos alguns secrets fins ara desconeguts.

Galeria de fotos


Troban's a...


Les nostres dadesc/ del Vent, 6
43201 Reus
Tel. 977 318 750
Tel./Fax. 977 318 451
sec.eadr@dipta.cat

Disseny web