Et trobes a:   Portada > AMPA > AMPA

AMPA

Banc d'instruments de segona mà

Les famílies que tingueu un instrument que no utilitzeu i que vulgueu posar a la venda podeu contactar amb l’AMPA. A partir d’aquí, es pendrà nota de l’instrument i les seves dades. Si els propietaris així ho desitgen, l’instrument quedarà inscrit en una base de dades que tothom podrà consultar. D’altra banda, en el cas que una família vulgui comprar un instrument també podrà adreçar-se a aquest banc de dades i contactar amb el propietari de l’instrument en qüestió, a través de l’Ampa.

Aquest banc de dades estarà obert a tothom, no només del nostre centre, ja que l’objectiu del projecte és facilitar la compra i venda dels instruments de segona mà.

En el cas d’estar interessats, us podeu posar en contacte amb l’Ampa a través de la bústia que hi ha al vestíbul del centre, o bé per mig del correu electrònic de l’Ampa.

ampactortosa@gmail.com


 

Banc d'instruments

Logotip AMPA

Tots som conscients que la música és un ensenyament costós, i quan arriba el moment de comprar l´instrument, tenim molts dubtes i no tan sols econòmics. Davant les diverses problemàtiques davant la compra d´un instrument, la Junta de l´AMPA us ofereix la possibilitat de gaudir del projecte del banc d´instruments. Normativa d´ús i funcionament del banc d´instruments:

  • L´AMPA serà la propietària dels instruments.
  • Només es beneficiaràn d´aquest projecte les persones que siguin sòcies de l´AMPA.
  • Els alumnes o tutors signaràn un contracte i es comprometràn a retornar l´instrument en el mateix estat en que el trobin.
  • Tindràn preferència els alumnes de primer curs d´instrument, tot i que si l´instrument queda lliure, poden optar també els alumnes més grans, mitjançant un contracte de lloguer. Els ingresos d´aquests lloguers es reinvertiràn en la compra i reparació dels instruments.
  • Tots els instruments estaràn catalogats i, mentre no siguin prestats o llogats, estaràn guardats a l´Escola sota clau.

 

En cas d´estar interessats, el funcionament és el mateix que en el cas d´instruments propietat de l´escola: parlar amb el professor corresponent, i emplenar l´imprés d´adjudicació de préstec d´instrument. Recordeu que el banc d´instruments és un projecte creat per l´AMPA i del qual poden beneficiar-se tan sols els seus socis. Us podeu fer socis en qualsevol moment del curs escolar.

Inici | Contacta

© 2010 Conservatori de Música de Tortosa. Avís legal | Crèdits | Portal de Transparència