Et trobes a:   Portada > Agenda Concert de dos flaut...

Agenda

04/04/2014
Concert de dos flautes travesseres i piano
Bernat Castillejo, flauta travesera;Meritxell Carbonell, flauta travessera i Anna Roig, piano

El proper divendres 4 d'abril a les 19.30h a la sala d'actes del centre. Obres de Doppler, Rossini, Schoker, Hermann i Gennin entre d'altres

BERNAT CASTILLEJO

Va estudiar música a l’Escolania de Sant Agustí de Sabadell i al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona, on va obtenir el diploma de professor superior de flauta travessera. Va ampliar la seva formació artística a la École nationale de musique et d’art dramatique d’Orléans (França). Els seus mestres de flauta han estat Josep Maria Llorens, Bàrbara Held i Arlette Biget. També ha realitzat estudis de flabiol i tamborí amb el mestre Jordi León i de direcció d’orquestra amb el mestre Albert Argudo.

Ha obtingut, entre altres, els següents premis: Premis d’honor de flauta i de música de cambra del Conservatori Superior de Barcelona; Primer premi de flauta del Conservatori d’Orléans; Primer premi de música de cambra del Concurs Nacional Permanent de Joventuts Musicals d’Espanya; Premi de la Fundació Caixa de Sabadell per el seu projecte d’edició del CD amb música de Toldrà, Manén i Oltra.

Ha actuat com a flauta solista amb diverses orquestres del país i estrangeres. Desenvolupa una intensa activitat amb el pianista Adolf Pla; ha realitzat diverses gires per països americans (Brasil, Uruguai, Xile, Bolívia, Colòmbia i Costa Rica entre d’altres) i europeus (Irlanda, Portugal, França i Espanya). També ha realitzat produccions per a mitjans de comunicació com Canal Clásico de Vía Digital, Televisión Española i Televisió de Catalunya.

L’any 2012 ha participat en els concerts d’homenatge a l’il·lustre compositor Manuel Oltra, juntament amb la mezzosoprano Marta Valero, el pianista Albert Guinovart, la Cobla Mediterrània i l’Orquestra de Cambra Terrassa 48.

És professor de flauta travessera del Conservatori Municipal de la ciutat de Sabadell des de l’any 1985.  Ha impartit cursos i seminaris al nostre país i també a França i Amèrica. És director de la Banda de Sabadell, de la Cobla Sabadell i de la Cobla Mediterrània. 

 

MERITXELL CARBONELL

Nascuda a Sabadell, inicia els seus estudis musicals al Conservatori de la seva ciutat on rep classes de flauta de Bernat Castillejo, posteriorment es perfecciona amb Arlette Leroy-Biget a Orleáns (França) durant dos cursos. Obté el Títol de Professor Superior al Conservatori de Barcelona.

Ha col.laborat i col.labora tant amb formacions orquestrals com de cambra, i algunes vegades com a solista (Orquestra Nacional de Cambra d’Andorra, Terrassa 48, Orquestra de Cambra del Garraf-Camerata Eduard Toldrà, Camerata Sant Cugat...) amb els quals ha realitzat concerts arreu de Catalunya, l’Estat Espanyol, França, Portugal... i ha enregistrat CDs.

Combina la tasca concertística amb la docència i diferents projectes pedagògics (Colònies Musicals, Trobades de flautes, Orquestres Juvenils…) i és actualment professora a l'Escola Municipal de Música - Conservatori Mestre Montserrat de Vilanova i la Geltrú, on també participa de la Banda de Música de com a flautí i subdirectora.

 

ANNA ROIG

Cursa els estudis de grau professional a l’Escola i Conservatori de música de Tortosa, amb el mestre Oriol Giralt al piano. Posteriorment ingressa a l’Escola Superior de Catalunya on acaba els seus estudis superiors amb el mestre Leonid Sintsev.

Ha combinat la seva formació juntament amb la Jove Orquestra Nacional de Catalunya, amb la qual ha fet concerts arreu del territori català, treballant  sota la batuta de mestres com ara L’Elisenda Carrasco, Manel Valdivieso, Antoni Ros-Marbà, Pierre Cao i Salvador Brotons.

Durant la seva trajectòria ha rebut varis premis i reconeixements en els concursos de “Vila de Salou”, “Ciutat de Manresa”, “Pòdiums de Sant Joan de Vilatorrada”, “Vila de Pons”, “Concurs internacional de les Corts A Tempo”, i ha participat en diversos recitals amb diverses formacions de cambra i com a solista, com a l’auditori Axa de Barcelona, a l’auditori Maria Plans de Terrassa,  a l’Ateneu Barcelonès, a l’Auditori de Barcelona, al Gran Teatre del Liceu, i a l’Auditori Musichale de Mòdena (Itàlia), entre d’altres.

Actualment és professora de piano i pianista acompanyant al Conservatori Municipal Mestre Montserrat de Vilanova i la Geltrú, i participa com a intèrpret amb vàries formacions musicals estables, com l’orquestra de Cambra Conjunt XXI! La J.O.N.C Filharmonia, la Banda Simfònica de Badalona o el duo Sirius.





Inici | Contacta

© 2010 Conservatori de Música de Tortosa. Avís legal | Crèdits | Portal de Transparència