CPEE Alba

Mida de la lletra: A A A
Portada > Notícies > Alumnes del Col·legi Alba participen a Reus a la cloenda del projecte Special Olympics Young Athletes
Alumnes del Col·legi Alba participen a Reus a la cloenda del projecte Special Olympics Young Athletes
Alumnes de l'Escola han participat aquest dilluns a la jornada de cloenda del projecte Special Olympics Young Athletes que ha tingut lloc al polilleuger Ciutat de Reus, ubicat al  barri Gaudí, fent equip amb alumnes del Centre Font del Lleó.

Una quinzena de nens i nens entre els dos centres han integrat un dels equips que han pres part en aquest projecte a Catalunya. Durant el curs, han mantingut diferents trobades i sessions conjuntes que han culminat aquest dilluns amb el final del programa.

(Canal Reus se n'ha fet ressò amb aquesta informació)
Young Athletes és un programa internacional de jocs i activitats per a nens i nenes amb discapacitat funcional i necessitats educatives especials entre 3 i 8 anys, amb l'objectiu de fomentar i estimular el seu creixement físic i mental. A partir de jocs, balls i proves els nens i nenes practiquen destreses bàsiques i avançades, caminen i corren, fan exercicis d'equilibri i salts, d'atrapar i agafar, llencen, colpegen i xuten o trepitgen.

Durant aquesta jornada final, els nens i nenes han mostrat als familiars i amics les diferents activitats lúdiques de comiat del programa. Els petits participants han rebut el seu diploma i medalla acreditant que han format part del programa.