CPEE Alba

Mida de la lletra: A A A
Portada > Notícies > Una festa participativa acomiada el curs 2016-2017
Una festa participativa acomiada el curs 2016-2017

L'escola ha acomiadat el curs amb una festa participativa amb tota la comunitat educativa del centre. Mares, pares, professionals i l'alumnat van compartir el passat 2 de juny una tarda de teatre, jocs i creació, concursos de pastissos, ball i música.

Les famílies van poder ser partícips de les activitats lúdiques al pati del centre, l'indret habitual de joc, convivència i experimentació dels seus fills i filles. L'animació del grup Ànima de Borinot va posar el fi de festa al vespre i a un final de curs intens.

Dies abans, el passat 26 de maig, el grup del centre 7deTeatre havia portat el seu espectacle musical Somnis...! fins al Teatre l'Artesana de Falset. La representació va tenir entre el públic alumnat de l'escola Antoni Vilanova, de l'IES Domènech i Muntaner de Reus, així com diferents representants de la comunitat educativa del Priorat.

Els actors i actrius de 7deteatre van rebre una gran acollida i van sentir-se veritables artistes amb unes interpretacions constantment aplaudides. El públic va vibrar, es va emocionar i va reconèixer el treball mostrat dalt de l'escenari i l'esforç previ, tant dels alumnes, com dels professionals que han conduït aquesta activitat.

L’obra posa de relleu uns valors en relació a la família i la salut com a pilars bàsics per assolir una societat més solidària i feliç. El missatge va crear un clima d’harmonia entre públic i actors i va despertar sentiments d’empatia que van fer vibrar a tot el teatre.

Aquesta obra demostra a la societat que les barreres i els estigmes es poden fondre i mostra el grup 7deteatre com un exemple de societat inclusiva on els Somnis es poden fer realitat. El centre educatiu ha fet públic el seu agraïment a l'Ajuntament de Falset per la bona acollida i a l'Escola Antoni Vilanova per les facilitats i la càlida rebuda.