CPEE Alba

Mida de la lletra: A A A
Portada > Notícies > Fem sentir la nostra veu i mostrem les nostres habilitats lectores al Centre de Lectura
Fem sentir la nostra veu i mostrem les nostres habilitats lectores al Centre de Lectura

Alumnes de l'Escola Alba han participat aquest dimarts en la XIV edició del Certamen nacional de lectura en veu alta, que organitza el Departament d'Ensenyament amb la Fundació Enciclopèdia Catalana, per promoure l'adquisició d'hàbits de lectura entre els més joves.


     
     

Amb la coordinació del Centre de Recursos Pedagògics del Baix Camp i la col·laboració del Centre de Lectura, que ha acollit l'esdeveniment, alumnat de diferents centres de Reus, de cicle inicial i d'educació especial, han pres part activament en aquesta sessió.L'alumnat de la nostra escola ha pogut mostrar el resultat de la gran feina realitzada per a la consecució de les competències en matèria de lectura.

Les noves tecnologies aplicades a la comunicació i l'esforç esmerçat per alumnes i docents del centre han fet possible que tots els infants, sense excepció, hagin compartit públicament la seva experiència i capacitats lectores. Al finalitzar aquesta sessió del certamen, tots els participants han rebut un diploma acreditatiu i han rebut l'aplaudiment i el reconeixement del públic.