CPEE Alba

Mida de la lletra: A A A
Portada > Notícies > Celebrem la Trobada de Famílies dels centres d'educació especial de la Diputació
Celebrem la Trobada de Famílies dels centres d'educació especial de la Diputació


Amb la participació de més de dues-centes de persones entre famílies, alumnes i professionals, el passat dia 3 de juny va tenir lloc la Trobada de famílies dels tres centres d’educació especial de la Diputació de Tarragona. La comunitats educatives dels col·legis Alba, Sant Rafael i Sant Jordi van compartir una jornada que va permetre afavorir el coneixement, l’intercanvi d’experiències i l’acostament entre les famílies.

La Trobada va tenir lloc a les instal·lacions del Col·legi Sant Rafael, a Tarragona.

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, va rebre els participants als quals es va adreçar fent palès el compromís de la institució pel que fa a l’atenció i la qualitat dels serveis educatius que rep l’alumnat. Poblet va agrair el treball dels professionals dels tres centres de la Diputació i la confiança de les famílies en una tasca en què tenen un paper determinant. A l’acte hi va assistir el diputat delegat dels Serveis d'Assistència al Ciutadà, Joan Olivella i el també diputat, Carles Ribé.A través d’un treball audiovisual, els tres centres d’educació especial de la Diputació van mostrar la feina que, dia a dia, desenvolupen per donar resposta a les necessitats educatives de l’alumnat i de suport a les famílies.

Durant l’acte també es va recordar als exalumnes, representats en un antic alumne el Col·legi Sant Rafael, Toni Marin, que va rebre un reconeixement.

La Trobada de famílies es va desenvolupar enmig d’un ambient lúdic i participatiu i va comptar amb un espectacle de circ per tot l’alumnat present, així com una cercavila amb diferents elements festius dels centres: el gegant del col·legi Sant Rafael i els gegantons Valentí, Valentina, el Xiquet i la Xiqueta del Col·legi Alba. A més, el Dj. Abadia, exalumne d’aquest centre ubicat a Reus, va ser l’encarregat de posar música a la celebració abans del comiat.