CPEE Alba

Hort - aula verda

Mida de la lletra: A A A
Portada > Activitats > Hort - aula verda
Hort - aula verda
L’Aula Verda ens ajuda a potenciar entre els nostres alumnes actituds de respecte envers el medi ambient  tot desenvolupant les activitats d’hort ecològic.

És un model de sostenibilitat, on la optimització dels recursos i la creació d’aquest espai de biodiversitat proporcionen un eix transversal educatiu on els alumnes gaudeixen treballant i aprenent.

El principal objectiu del nostre hort és, proporcionar als alumnes un conjunt d’experiències gratificants, enriquidores i lúdiques, tal com conrear la terra, plantar,regar, recollir els fruits … A més aquests aliments són preparats per ells al taller de cuina , utilitzats algunes vegades a la cuina de l’escola o els prenen a casa.

El conreu de verdures i hortalisses, fa possible treballar, sobre la seva alimentació i els hàbits a assolir, per aconseguir una bona salut en base a l’anomenada dieta mediterrània.

El compostador juga un paper important per reciclar les restes de matèria orgànica vegetal que es genera a la cuina de l’escola, creiem que és un element important del projecte, ja que connecta amb els conceptes dels cicles tancats que hi ha a la natura. Formem part de la xarxa de compostadors de Medi Ambient de l’Ajuntament de Reus.
Fotografia de nen collint una oliva