CPEE Alba

Les darreres activitats

Mida de la lletra: A A A

Notícies


Les darreres activitatsCloenda del projecte Special Olympics Young athletes
Alumnes de l'Escola han participat a la jornada de cloenda del projecte Special Olympics Young Athletes que ha tingut lloc al polilleuger Ciutat de Reus, ubicat al  barri Gaudí, juntament amb companys del centre Font del Lleó.

Una quinzena de nens i nens entre els dos centres han integrat un dels equips que han pres part en aquest projecte a Catalunya. Durant el curs, han mantingut diferents trobades i sessions conjuntes que han culminat amb el final del programa.


Llegir més

Celebrem la Trobada de Famílies dels centres d'educació especial de la Diputació
Amb la participació de més de dues-centes de persones entre famílies, alumnes i professionals, el passat dia 3 de juny va tenir lloc la Trobada de famílies dels tres centres d’educació especial de la Diputació de Tarragona. La comunitats educatives dels col·legis Alba, Sant Rafael i Sant Jordi vam compartir una jornada que va permetre afavorir el coneixement, l’intercanvi d’experiències i l’acostament entre les famílies. La Trobada va tenir lloc a les instal·lacions del Col·legi Sant Rafael, a Tarragona.


Llegir més

Comiat del curs amb una festa
L'escola ha comiadat el curs amb una festa participativa amb tota la comunitat educativa del centre. Mares, pares, professionals i l'alumnat van compartir el passat 2 de juny una tarda de teatre, jocs i creació, concursos de pastissos, ball i música. Les famílies van poder ser partícips de les activitats lúdiques al pati del centre, l'indret habitual de joc, convivència i experimentació dels seus fills i filles.


Llegir més

Escola Alba