CPEE Alba

Mida de la lletra: A A A

Notícies


 • Excursió hort de la Sínia
  El grup de Serè i Mestral han realitzat un visita a l'hort de la Sínia.
  Hem realitzat dos tallers un camí sensorial, on molts hem arrupit els peus i un altre d'olfactiu on les fragàncies de les aromàtiques ens han despertat alguns sentits.
  Per acabar la nostra visita hem fet un tomb pel corral, hem donar menjar a les gallines i a les oques CARAM que divertit!!! Quins grangers més eixerits.
  Ha estat un bon dia per a tots.
  2015-05-27 10:21:47
 • Viatge a Barcelona 13, 14 i 15 de Maig del 2015
  Un grupet d'alumnes de l'escola amb les seves mestres han passat uns dies a Barcelona. i així ens ho expliquen:


   

  2015-05-25 12:39:25
 • Circ LES MUSARANYES
  L'AMPA de l'esocla va organitzar un dia en família al Circ de les Musaranyes. Els nens vam poder ser d'equilibristes, fer malabars, ser funambulistes... tot molt emocionant !!! Van ser unes hores de gresca i diversió !!!
  Moltes gràcies a tots els assitents !!!

  2015-05-11 13:22:26
 • Colònies 2015
  Aquest passat dijous i divendres els alumnes l'escola han estat de colònies a l'Hospitalet de l'Infant.
  Han passat un dia d'experiències amb la natura molt divertit.  Ens ho hem passat super !!!!!
  2015-05-11 13:14:45
 • Xerrada Col·loqui "cuerdas"
  El passat dia 21 de febrer al Centre de Lectura de Reus es va projectar el curt metratge, guanyador d'un Goya, "Cuerdas". Amb l'assitència del seu director i guionista Sr. Pedro Solís, la Sra. Mª Carmen Gutiérrez i la Sra. Àngela Figuera. Després dels comentaris dels tertulians, sobre les seves experiències familiars i laborals, es va donar la paraula als assistents molts d'ells, amb familiars i amics amb necessitats educatives especials. Aquest van ser moments de molta emotivitat i amb sentiments a flor de pell.  

  Donem les gràcies al Centre de lectura de Reus i al Col·legi Oficial de Psicòlegs de Tarragona per fer partícep a l'escola d'Educació Especial Alba de la Diputació de Tarragona a Reus, d'aquesta oportunitat de donar veu a les persones anònimes amb familiars amb situacions similars. Com també donar les gràcies al grup de pares assistents que pertanyen a CPEE Alba.
  21 de febrer de2015
El passat dia 11 de febrer, la concubina del Carnaval de Tarragona i companya nostra de feina, junt amb companys de comparsa, van venir a l'escola a fer-nos una visita.
Amb quatre balls, van tenir-nos a tots ben distrets.
I amb aquest acte es va donar per acabades les activitats de Carnaval de l'escola.
Moltes gràcies per la vostra visita !!!
 
Escola Alba